Kurye İş İlanları

Pozisyon: Kurye
Eskişehir / Tepebaşı Kar-Pi

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE ÇALIŞACAK A2 EHLİYETLİ PAKETÇİLER ARANMAKTADIR...

İstanbul Avrupa / Başakşehir Bereket Döner

b) Fast-food sektöründe en az 3 yıl benzer pozisyon tecrübesine sahip c) Organizasyon ve takip yeteneğine sahip d) İletişim becerisi ve insan ilişkileri güçlü e) Pozitif ve analitik düşünebilen, müşteri odaklı f) Kurum kültür ve kurallarına uyum sağlayabilecek g) Bay ..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Bereket Döner

a) Yüksek Okul veya Lise mezunu b) Fast-food sektöründe en az 3 yıl benzer pozisyon tecrübesine sahip c) Organizasyon ve takip yeteneğine sahip d) İletişim becerisi ve insan ilişkileri güçlü e) Pozitif ve analitik düşünebilen, müşteri odaklı f) Kurum kültür ve kuralları..

Bursa / Nilüfer Aras Kargo

Şirket / İş Tanımı •Görev yapılan şubeye gelen kargoları zamanında ve hasarsız bir şekilde alıcılarına ulaştırmak. •Görev yapılan şubeden gönderilen kargoların müşterilerden zamanında alınmasını ve şubeden sağlıklı bir şekilde çıkışını sağlamak. •Görev yapılan şube içerisin..

Eskişehir / Tümü Aras Kargo

Şirket / İş Tanımı •Görev yapılan şubeye gelen kargoları zamanında ve hasarsız bir şekilde alıcılarına ulaştırmak. •Görev yapılan şubeden gönderilen kargoların müşterilerden zamanında alınmasını ve şubeden sağlıklı bir şekilde çıkışını sağlamak. •Görev yapılan şube içerisinde oper..

Samsun / Havza Aras Kargo Havza

İş Tanımı •Görev yapılan şubeye gelen kargoları zamanında ve hasarsız bir şekilde alıcılarına ulaştırmak. •Görev yapılan şubeden gönderilen kargoların müşterilerden zamanında alınmasını ve şubeden sağlıklı bir şekilde çıkışını sağlamak. •Görev yapılan şube içerisinde operas..

Ankara / Çankaya Aras Kargo - Bahçeli

ARAS KARGO BAHÇELİ- ANKARA ACENTASINA BAY -SÜRÜCÜ KURYE KURYE ALINACAKTIR...

İstanbul Avrupa / Şişli Kargoturk

*Günümüzde gelişen motokurye sektörüne yetiştirilmek üzere tecrübeli veya tecrübesiz personller alınacaktır.Ortalama aylık kazanç aylık 2000 tl.civarı+sigorta+ulaşım şeklindedir. *GÖRÜŞMELER OFİSİMİZDE YAPILACAKTIR. *ADRES:MECİDİYEKÖY MH.MECİDİYE DERESİ SK.N-3/A ŞİŞLİ/İSTANBUL...

Mersin / Akdeniz Şifa Döner Kebap

yeni kurulan işletmemizde kendine güvenen diksiyonu düzgün iş arkadaşları aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Bonbon

Cafe'mize ait ürünlerin Etiler, Levent, Ulus, Levazım, 4. Levent, Emniyetevler, Mecidiyeköy, Gültepe, Dikilitaş, Balmumcu, Esentepe, Gayrettepe, Zincirlikuyu bölgelerinde moto kurye olarak paket servisini yapıcak, A2 ehliyeti olan, sorumluluk sahibi, güleryüzlü çalışma arkadaşı arıyoruz. ..