Kurye İş İlanları

Pozisyon: Kurye
Ankara / Etimesgut Domino's Pizza

DOMİNO'S İLE KENDİ İŞİNİN PATRONU OLMAYA VAR MISIN ? Domino's'ta Sürücü olarak başlayıp, kariyerini üst basamaklara taşımış, kendi Domino's Restoranının sahibi olmuş pek çok örnek var. Girişimci ruhunu ortaya koyarak, bu fırsatları yakalamak senin de elinde! • ..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Susam Cafe

Moto Kurye aranmaktadır. 2000 tl maaş - adisyon parası 50 kuruş - SSK - yemek..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Lunch Box

Dünya mutfağı üzerine sektörde faaliyet gösteren LunchBox restoran zincirinin Başakşehir Mall of İstanbul AVM şubesi için A2 ehliyetli motorcu aranmaktadır. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar: Aranan Nitelikler; - Başakşehir'e ulaşım sorunu olmayan - A2 ehliyetine s..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Uyar Gıda

İşyerimizde çalışacak motor ehliyeti olan çalışma arkadaşı arıyoruz...

Denizli / Merkez Afs Gıda

DENİZLİ PİZZA PİZZA ÇAMLIK VE BAYRAMYERİ ŞUBELERİMİZE TECRÜBELİ-TECRÜBESİZ A2 EHLİYETLİ KURYELER ALINACAKTIR. MÜRACAATLARIN ŞAHSEN YAPILMASI GEREKMEKTEDİR. İLETİŞİM : 0555 8000 377 İLGİLİ KİŞİ :AYŞE ZORA ŞUBELER : ÇAMLIK : 0258 213 22 22 BAYR..

Bursa / İnegöl Aras Kargo

Şirket / İş Tanımı •Görev yapılan şubeye gelen kargoları zamanında ve hasarsız bir şekilde alıcılarına ulaştırmak. •Görev yapılan şubeden gönderilen kargoların müşterilerden zamanında alınmasını ve şubeden sağlıklı bir şekilde çıkışını sağlamak. •Görev yapılan şube içerisin..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Mcdonald's
İstanbul Anadolu / Ataşehir Em Tantuni

A2 ehliyetli moto kurye aranıyor...

İstanbul Avrupa / Esenyurt Food King's

Yeni açılan firmamızın kurye bölümüne eleman alımları yapılacaktır. İşinde sadık güvenilir prezantabl hoşgörülü problem çözebilen ekip arkadaşları arıyoruz...

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Filiz Dürüm Ve Lahmacun Evi

BAYRAMPAŞA VE CEVRESINI IYI BILEN A 2 EHLIYETLI PAKET SERVISCI ARANIYOR .....