Kurye İş İlanları

Pozisyon: Kurye
Bursa / Nilüfer Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş.

Genel Nitelikler: Bursa Bölge Müdürlüğü'ne bağlı transfer merkezinde değerlendirilmek üzere; En az lise mezunu, Gece vardiyasında çalışabilecek, Ekip çalışmasında başarılı, Yoğun iş temposuna uyum sağlayabilen, Bursa'da ikamet eden, Kurye p..

Ankara / Altındağ Domino's Pizza

DOMİNO'S İLE KENDİ İŞİNİN PATRONU OLMAYA VAR MISIN ? Domino's'ta Sürücü olarak başlayıp, kariyerini üst basamaklara taşımış, kendi Domino's Restoranının sahibi olmuş pek çok örnek var. Girişimci ruhunu ortaya koyarak, bu fırsatları yakalamak senin de elinde! • ..

Trabzon / Yomra Fillo Logistics

Trabzon Birimimizde Kurye olarak görev alacak çalışma arkadaşları aramaktayız. *En az ortaokul mezunu *İnsan ilişkilerinde başarılı, *Ekip çalışmasına yatkın, *35 yaşını aşmamış, *Yoğun beden gücü ile çalışabilecek *Esnek çalışma saatlerine uyu..

Trabzon / Merkez Öncü Döner

A2 ehliyetli İş prensibine sahip Müşteri iliskilerine ozen gosteren Moto kurye alinacaktir..

İstanbul Anadolu / Kadıköy DAILY DANA BURGER & STEAK

Caddebostandaki Restoranımıza Motorlu Kuryeler aranmaktadır YETKİLİ KİŞİ : ERSOY ALTINORAK 0532 553 24 74..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Fillo Logistics

Esenyurt- Kıraç Birimimizde Kurye olarak görev alacak çalışma arkadaşları aramaktayız. *En az ortaokul mezunu *İnsan ilişkilerinde başarılı, *Ekip çalışmasına yatkın, *Yoğun beden gücü ile çalışabilecek, *Yükleme-boşaltma işlemi yapabilecek, *Esnek çalışma ..

Balıkesir / Bandırma Ups Kargo

Firmamız bünyesinde çalışmak üzere; En az b sınıfı ehliyeti olan kurye alınacaktır..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Leatle Caesars

Firmamızda çalıştırılmak üzere motor kurye arkadaşlar aranmaktadır. Çalışma saatleri 10:00 20:00 ...

Bölge Müdürlüğümüze bağlı Tire Şubemizde değerlendirilmek üzere; Lise mezunu, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmayan, Ekip çalışmasında başarılı, Müşteri odaklı çalışma prensibini benimseyen, Yoğun iş temposuna uyum sağlayabilen, Tire'de ika..