Kurye İş İlanları

Pozisyon: Kurye
İstanbul Anadolu / Ataşehir Göztepe Pizza Pizza

Türkiye'nin en büyük yerli pizza markasında faaliyet gösteren Şirketimizin İstanbul Göztepe-Soyak, Çengelköy ve İzmir Çeşme şubelerinde çalıştırılmak üzere A2 ehliyetli kurye alımı yapılacaktır. **Not: Tüm şubelerimizde misafirhane bulunmaktadır ve dileyen personelimiz faydalanabilmekt..

Buca ve Karabağlar'da dağıtım yapabilecek tercihen Buca ikametli ,referans gösterebilecek tecrübeli motorlu kurye alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Sarıyer Tte Gıda Yatırımları

İtü Ayazağa Kampüsü Arı 3 Teknokent Binasında Faaliyet gösteren Ekspres Pide restoranımız için A2 Motorsiklet ehliyetli, kendi motorsikleti ile çalışabilecek, İstanbul Teknik Üniversitesi kampis içi, İstanbul Borsası ve Maslak gibi yakın bölgelere saat 10:30 - 19:30 saatleri arası paket servis yapa..

Ankara / Etimesgut Fillo Logistics

Kurye Ankara Birimimizde Kurye olarak görev alacak çalışma arkadaşları aramaktayız.  *En az ortaokul mezunu  *İnsan ilişkilerinde başarılı,  *Ekip çalışmasına yatkın,  *35 yaşını aşmamış, *Yoğun beden gücü ile çalışabilecek  *Esnek çalışma saatle..

İstanbul Anadolu / Tümü toksöz grup

Dondurma, doğal lezzetini buldu.. Sanset Gıda Ürünleri San. Tic. A.Ş. ‘Lera Fresca’ markasıyla Türkiye’nin doğal ve sağlıklı dondurmasını ve eşsiz dondurmalı tatlılarını İstanbul’un dört bir yanında kurulan dondurma zincir mağazalarında sevenleriyle buluşturuyor. Caddebostan mağazamızın..

Isparta / Merkez Aras Kargo

Motorlu KuryeMOTOKURYE ARAS KARGO Aranan Nitelikler • Lise Mezunu • Askerlik hizmetini tamamlamış (Erkek adaylar için) • Kargo sektöründe kariyer hedefleyen • Gelişime ve yeniliğe açık • İletişim yeteneği gelişmiş • Ekip çalışmasına yatkı..

İstanbul Anadolu / Pendik ASYA GRUP

Asya Grup firmasının aktif ilanlarına veya diğer Kurye Elamanları ilanlarına göz atabilirsiniz.Asya Grup Kurye Elamanları ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Beef And Chicken

Beef And Chicken firmasının aktif ilanlarına veya diğer A2 Ehliyetli Kurye ilanlarına göz atabilirsiniz.Beef And Chicken A2 Ehliyetli Kurye ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Tümü Aras Kargo

KURYE (İstanbul Avrupa-Tümü) ARAS KARGO Şirket / İş Tanımı •Görev yapılan şubeye gelen kargoları zamanında ve hasarsız bir şekilde alıcılarına ulaştırmak. •Görev yapılan şubeden gönderilen kargoların müşterilerden zamanında alınmasını ve şub..

İstanbul Avrupa / Gaziosmanpaşa Bereket Döner

* Gaziosmanpaşa'da Faaliyet Gösteren Restoranımız İçin * Paket Servis Konusunda Tecrübeli * Bölgeye Hakim * Satış Artırıcı Çalışmalara Katkı Sağlayabilecek * Aktif - Pozitif - İnsan İlişkilerinde Başarılı * A2 Sınıfı Ehliyet Sahibi * İrtibaat 0533 631 71 48 ..