Kurye İş İlanları

Pozisyon: Kurye
Eskişehir / Odunpazarı Aras Kargo

Şirket / İş Tanımı •Görev yapılan şubeye gelen kargoları zamanında ve hasarsız bir şekilde alıcılarına ulaştırmak. •Görev yapılan şubeden gönderilen kargoların müşterilerden zamanında alınmasını ve şubeden sağlıklı bir şekilde çıkışını sağlamak. •Görev yapılan şube içerisinde oper..

Aydın / Nazilli Aras Kargo

Aras Kargo firmasının aktif ilanlarına veya diğer Kurye ilanlarına göz atabilirsiniz.Aras Kargo Kurye ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Anadolu / Tuzla Aras Kargo

Kurye (Tuzla-Kurye) ARAS KARGO Şirket / İş Tanımı •Görev yapılan şubeye gelen kargoları zamanında ve hasarsız bir şekilde alıcılarına ulaştırmak. •Görev yapılan şubeden gönderilen kargoların müşterilerden zamanında alınmasını ve şubeden sağl..

Bursa / Nilüfer Aras Kargo

Aras Kargo firmasının aktif ilanlarına veya diğer Kurye ilanlarına göz atabilirsiniz.Aras Kargo Kurye ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Çanakkale / Tümü Aras Kargo

Kurye (ÇNKKRY) ARAS KARGO Şirket / İş Tanımı •Görev yapılan şubeye gelen kargoları zamanında ve hasarsız bir şekilde alıcılarına ulaştırmak. •Görev yapılan şubeden gönderilen kargoların müşterilerden zamanında alınmasını ve şubeden sağlıklı ..

İzmir / Konak Çiftekumrular Express

Çiftekumrular Express firmasının aktif ilanlarına veya diğer Motosikletli Kurye ilanlarına göz atabilirsiniz.Çiftekumrular Express Motosikletli Kurye ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Bakırkoy Kazan Lokantası

Bakırköy İstanbul caddesi üzerinde bulunan restaurantımızın PAKET SERVİS işlerini itina ile yapacak çalışma arkadaşına ihtiyacımız vardır. Bu işi yapacak olan kişinin, çalışmasına engel FİZİKİ VE RUHSAL herhangi bir rahatsızlığı olmamalıdır. Çalışac..

İstanbul Anadolu / Kartal Asli Borek Cafe / Kartal Adliye

Asli Borek Cafe / Kartal Adliye firmasının aktif ilanlarına veya diğer Moto Kurye ( A2 Ehliyetli ) ilanlarına göz atabilirsiniz.Asli Borek Cafe / Kartal Adliye Moto Kurye ( A2 Ehliyetli ) ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Çankırı / Tümü Aras Kargo

Aras Kargo firmasının aktif ilanlarına veya diğer Kurye ilanlarına göz atabilirsiniz.Aras Kargo Kurye ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Muğla / Bodrum KIRÇİÇEĞİ

Biz, Aydın'ın Karacasu ilçesinde dünyaya gelmiş bir aileyiz. Ülkemiz insanının temel özelliklerinden olan "her şeyin en iyisini yaparak insanlara mutluluk vermek" ailemiz için de bir yaşam biçimi olmuştur.30 yıldır lezzetlerimizle her gün binlerce misafirimizi ağırlamanın, ülkemiz ekonomisine ve yüz..