Makastar İş İlanları

Pozisyon: Makastar
İstanbul Avrupa / Bağcılar Tamko Tekstil

İstanbul Mahmutbey / Ateştuğla' da bulunan Tekstil alanında faaliyet gösteren fabrikamızda görevlendirilmek üzere Örme ve Dokumada deneyimli Meto vurabilen, Pastal atabilen ve kesim yapabilecek Makastar aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Özüm Tekstil

PENYEDE ÇALIŞACAK MAKASTARLAR ARANMAKTADIR...

İstanbul Avrupa / Güngören Şenkar Triko Tekstil

Penye Dokuma kesimhanemizde çalışmak üzere makastar aranmaktadır...

Tuzla' da bulunan iş yerimize ön muhasebe departmanında çalışacak takım arkadaşı arıyoruz. GENEL NİTELİKLER • En az Meslek Yüksekokulu veya Ticaret Lisesi mezunu, • Logo Tiger muhasebe programlarını iyi derecede kullanabilen, • Fatura-İrsaliye ve kasa kontrol konusunda..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Aluakas Alüminyum San. Tic. Ltd. Şti.

ATAŞEHİR - FERHATPAŞA 'DAKİ ALÜMİNYUM MAĞAZAMIZDA ÇALIŞMAK ÜZERE ÖN MUHASEBE ELEMANI ALINACAKTIR. TERCİHEN; - LİSE MEZUNU -- LOGO MUHASEBE PROGRAMINA HAKİM -- ERKEK İSE ASKERLİK VAZİFESİNİ TAMAMLAMIŞ -- EHLİYETİ OLAN..

İstanbul Avrupa / Güngören Nella Tekstil

Firmamızın Kesinhane Bölümüne Dokuma ve Örmede de Deneyimli İğneli masa ve Tam Otomatik Serim Makinası kullanabilen Makastar ve Makastar Yardımcıları alınacaktır..

İstanbul Avrupa / Şişli Dkn Tekstil

Hazır giyim sektöründeki firmamıza Makastar yardımcısı alınacaktır..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Beyzanur Giyim

OTOMATİK PASTAL SERİM MAKİNASI KULLANABİLEN 20-35 YAŞ ARASI BAY ELEMAN ALINACAKTIR. YETKİLİ: EMRULLAH ÇELİK İLETİŞİM: 0541 534 11 00..

İstanbul Avrupa / Zeytinburnu Dündar Tekstil

EŞOFMAN' DA ÇALIŞACAK DENEYİMLİ MAKASTAR ALINACAKTIR .İRTİBAT ADRES: BEŞTELSİZ MAH.101 SOK. NO:28 LEDY FASHION EŞOFMAN - TEL =0212 556 12 02..

İstanbul Avrupa / Güngören Kinzi Tekstil

Tekstil sektöründe faaliyet göstermekte olan şirketimizde görevlendirilmek üzere dokuma ve örme kumaş konusunda deneyimli Kesimhane Sorumlusu aranıyor. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar Avrupa yakasında ikamet eden, Dokuma ve Örme kumaş konusunda en az 3 yıl deneyimli,..