Makastar İş İlanları

Pozisyon: Makastar
İstanbul Avrupa / Zeytinburnu Dündar Tekstil

EŞORTMAN'DA ÇALIŞICAK DENEYİMLİ MAKASTAR ALINACAKTIR .İLTİBAT ADRES =BEŞTELSİZ MAH.101 SOK. NO:28 LEDY FASHION EŞOFMAN - TEL =0212 556 12 02..

İstanbul Avrupa / Güngören Aydınlar Tekstil

Merter'de bayan üst grup imalatı yapan firmamıza ; * Örme ve dokuma kumaşta en az 7 yıl deneyimli, *Elde pastal çizebilen, *25-45 yaş arası, *ekip çalışmasına yatkın, uyumlu, *kesimci aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Ömür Matbaacılık A. Ş.

Haramidere Beylikdüzü'nde bulunan matbaamıza üretim alanı temizliğini ve üretimde bölümler arası getir-götür işlerini yapacak Meydancı alınacaktır. Askerlikle ilişiği olmayan adaylar başvurmalıdır. Esenyurt-Altınşehir-Cevizlibağ (E5)-Beylikdüzü-GOP (E6) güzergahlı servislerimiz vardır...

İstanbul Avrupa / Güngören Vapur Tekstil

merterdeki imalar yerimizde dokuma ve örme kesim yapabilecek deneyimli tecübeli makastar veyardımcısı alınacak [lütfen tercübeli arkadaşlar muracat yapsın]..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Bebesan Tekstil

Bebede deneyimli makastarlar aranıyor . meto vurucak elemanlar . kucuk parcaları rahat kesebılıcek . dokuma ve ormede deneyımlı . kesımcı ve kesımcı yardımcıları aranıyor . ısının butun gereklerını yerıne getırelecek calıskan ısını seven elemanlar aranıyor . utu..

İstanbul Avrupa / Şişli İskender Konfeksiyon

İskender Konfeksiyonda çalışmak üzere Makastar için ; Daha önce İhracat Departmanında çalışmış, Dokuma ve örme kesimden anlayabilen , Kumaş çeşitlerini bilen Model makinacı için ; Ana model çıkarımlarını yapabilicek , Daha önce ihracat çalışm..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Stow Jeans

Kot pantolon kesimhanesinde çalışacak dikişten anlyan makastar aranıyor adres tevfikbey mahahllesi tekin sokak no 10 giriş dükkan..

İstanbul Avrupa / Şişli Kimlik Tekstil

1991 Yılında Beri Hizmet Vermekte olan Tekstil Firmamıza Şişli Bomonti'de Görevlendirmek Üzere, Bayan Dokumada deneyimli Makastarlar ve Metocu Personel Alınacaktır . Çalışma Saatleri Hafta İçi 08:30-19:00 arasıdır. İstanbul Avrupa Yakasında İkamet Edenler Tercih Sebebimi..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Cömert Tekstil Dış Tiç Ltd

MAKASTAR ALINACAK .OTOMATİK PASTAL SERİM MAKİNASINI KULLANABİLEN TERCİH EDİLECEKTİR..

İzmir / Konak Simge Moda

gelinlik,nişanlık ve abiye üzerine üretim yapan firmamıza dikiş ve tasarım bilgisi olan bay veya bayan makastar(KESİMCİ) ALINACAKTIR..