Manav İş İlanları

Pozisyon: Manav
İstanbul Avrupa / Bakırköy Migros

Genel Nitelikler: •Meyve Sebze reyonunda çalışmak konusunda istekli •Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, çalışma arkadaşları arıyoruz. İş Tanımı: Mağazanın gereksinim duyduğu miktar ve nitelikte ürün siparişini hazırla..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Bumarket

BU MARKET ÜSKÜDAR, ÜMRANİYE, Mağazamızda görev yapacak MANAV olarak çalıştırılmak deneyimli güleryüzlü, aktif, dinamik,iletişim becerileri kuvvetli,sorumluluk alabilecek ,yoğun iş temposuna ve esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek personel alınacaktır. GÖRÜŞMELER: Saray mah. Site..

İstanbul Avrupa / Beyoğlu ARDEN GIDA

Kasımpaşa Şubemiz için, En az 1 yıl market tecrübesi olan, Lise mezunu, Diksiyonu düzgün, Prezentabl, Bayan kasiyerler alınacaktır. 0551 725 45 16 - 0553 104 80 85..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Alberon Peyzaj

Firmamızın Sebze ve Meyve Reyonlarında Çalışacak Hijyen ve İş Güvenliği Sertifikalı, en az 2 yıllık Manavcılık veya Pazarcılık Tecrübesi olan tam zamanlı çalışma arkadaşları arıyoruz. Müşterilerimizle iyi ilişkiler kurabilecek, devamlı çalışma disiplini gösterebilecek kişiler arıyoruz...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Migros

Genel Nitelikler: Meyve Sebze reyonunda çalışmak konusunda istekli, Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, çalışma arkadaşları arıyoruz. İş Tanımı: - Mağazanın gereksinim duyduğu miktar ve nitelikte ürün siparişini hazırlamaktan, - Ü..

Trabzon / Merkez Aymar Tic. Ltd. Şti.

Mağazalarımızda çalışabilecek *Manav reyonunu satışa hazırlanması *Ürünlerin reyonlarda hijyen kurallarına ve standartlarına uygun olarak teşhir ve düzeninin sağlanması *Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak gerekli özenin sağlanması, *İkna kabiliyeti yüksek araştırm..

İstanbul Anadolu / Tümü Migros

Genel Nitelikler: Meyve Sebze reyonunda çalışmak konusunda istekli, Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, çalışma arkadaşları arıyoruz. İş Tanımı: - Mağazanın gereksinim duyduğu miktar ve nitelikte ürün siparişini hazırlamaktan,..

Trabzon / Merkez Aymar Tic. Ltd. Şti.

Aymar Tic. Ltd. Şti. firmasının aktif ilanlarına veya diğer Manav Görevlisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Aymar Tic. Ltd. Şti. Manav Görevlisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Migros

Genel Nitelikler: •Meyve Sebze reyonunda çalışmak konusunda istekli •Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, çalışma arkadaşları arıyoruz. İş Tanımı: Mağazanın gereksinim duyduğu miktar ve nitelikte ürün siparişini hazırlamaktan,..

İstanbul Avrupa / Avcılar Migros

Genel Nitelikler: •Meyve Sebze reyonunda çalışmak konusunda istekli •Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, çalışma arkadaşları arıyoruz. İş Tanımı: Mağazanın gereksinim duyduğu miktar ve nitelikte ürün siparişini hazırlam..