Manav İş İlanları

Pozisyon: Manav
İstanbul Avrupa / Bahçelievler Migros

Genel Nitelikler: •Meyve Sebze reyonunda çalışmak konusunda istekli •Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, çalışma arkadaşları arıyoruz. İş Tanımı: Mağazanın gereksinim duyduğu miktar ve nitelikte ürün siparişini hazırlamaktan,..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Migros

Migros firmasının aktif ilanlarına veya diğer Bahçeşehir Bölge Meyve Sebze Tezgahtarı ilanlarına göz atabilirsiniz.Migros Bahçeşehir Bölge Meyve Sebze Tezgahtarı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Başakşehir ARDEN GIDA

İş Tanımı Sebze-meyve reyonunun satışa hazırlanması ve satışının gerçekleştirilmesi, Reyonda eksilen ürünlerin siparişlerinin hazırlanması, Günlük gelen ürünlerin reyonlarda standartlara uygun olarak teşhir ve düzeninin sağlanması, M..

İstanbul Anadolu / Tümü Migros

Genel Nitelikler: Meyve Sebze reyonunda çalışmak konusunda istekli, Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, çalışma arkadaşları arıyoruz. İş Tanımı: - Mağazanın gereksinim duyduğu miktar ve nitelikte ürün siparişini hazırlamaktan,..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Demtaş Gıda Marketleri

Erenköy ve Bostancı civarında Demtaş Mağazalarımızda çalışacak bay deneyimli manav aranmaktadır...

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Köylüce Gurme

ÇEKMEKÖY DE BULUNAN KÖYLÜCE GURME LÜKS ŞARKÜTERİMİZE DENEYİMLİ , DİKSİYONU DÜZGÜN MANAV ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYORUZ...

İstanbul Anadolu / Ataşehir ORKA HİPERMARKETLERİ

MANAV DENEYIMI OLAN TEMIZ SATIS YAPABILEN UYUMLU EKIP ARKADASLARI ALINACAKTIR..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Migros

GENEL NİTELİKLER -Konusunda deneyimli, -Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, çalışma arkadaşları arıyoruz. İŞ TANIMI İstanbul İli Yenibosna ilçesinde bulunan mağazalarımızda görevlendirilmek üzere; Full Time "Kasap”..

İstanbul Avrupa / Avcılar Migros

Genel Nitelikler: •Meyve Sebze reyonunda çalışmak konusunda istekli •Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, çalışma arkadaşları arıyoruz. İş Tanımı: Mağazanın gereksinim duyduğu miktar ve nitelikte ürün siparişini hazırlam..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Migros

Genel Nitelikler: •Meyve Sebze reyonunda çalışmak konusunda istekli •Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, çalışma arkadaşları arıyoruz. İş Tanımı: Mağazanın gereksinim duyduğu miktar ve nitelikte ürün siparişini hazırla..