Manav İş İlanları

Pozisyon: Manav
Tekirdağ / Çorlu Ayser Gıda A. Ş.

Çorlu'da açılacak olan toptan - perakende mağazamıza, Çorlu'da ikamet eden Tercihen konusunda deneyimli, mesleki bilgiye sahip Müşteri memnuniyeti ilkesini benimsemiş Pozitif, güleryüzlü, enerjisi yüksek Ekip çalışmalarında başarılı Esnek ve yoğun çalışma s..

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Ayser Gıda A. Ş.

GENEL NİTELİKLER Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamızda çalışacak, 'Manav' görevlisi arkadaşlarımızı arıyoruz, Mesleğinde deneyimli, Müşteri memnuniyetini benimseyen, Esnek ve yoğun çalışma saatlerinden olumsuz etkilenmeyecek, Ekip çalışmasına yatkın..

Ankara / Tümü Migros

Ankara ili Migros mağazalarında çalışmak üzere 6 aylık yetiştirme programına dahil edilecek Meyve-Sebze personeli arayışımız mevcuttur. Meyve Sebze personeli olarak görev yapacak kişiler; Mağazanın gereksinim duyduğu miktar ve nitelikte ürün siparişini hazırlamaktan, Ürünler..

Konya / Selçuklu ARDEN GIDA

Konya mağazamıza manav personeli alınacaktır...

İstanbul Anadolu / Ataşehir ORKA HİPERMARKETLERİ

MANAV DENEYIMI OLAN TEMIZ SATIS YAPABILEN UYUMLU EKIP ARKADASLARI ALINACAKTIR..

Tekirdağ / Çorlu Ayser Gıda A. Ş.

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamızda çalışacak, 'Manav' görevlisi arkadaşlarımızı arıyoruz, Mesleğinde deneyimli, Müşteri memnuniyetini benimseyen, Esnek ve yoğun çalışma saatlerinden olumsuz etkilenmeyecek, Ekip çalışmasına yatkın, Tezgah temizliğini ve ..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Migros

Genel Nitelikler: Meyve Sebze reyonunda çalışmak konusunda istekli, Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, çalışma arkadaşları arıyoruz. İş Tanımı: - Mağazanın gereksinim duyduğu miktar ve nitelikte ürün siparişini hazırlamaktan, - Ü..

İstanbul Avrupa / Başakşehir ARDEN GIDA

İş Tanımı Sebze-meyve reyonunun satışa hazırlanması ve satışının gerçekleştirilmesi, Reyonda eksilen ürünlerin siparişlerinin hazırlanması, Günlük gelen ürünlerin reyonlarda standartlara uygun olarak teşhir ve düzeninin sağlanması, M..

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Ayser Gıda A. Ş.

- Mimarsinan / Büyükçekmece'de ikamet eden - Manav Tezgahı yönetimi konusunda en az 5 yıl deneyimli - Gıda hijyeni ve kişisel hijyen uygulamalarına dikkat eden - Müşteri memnuniyeti ilkesini benimsemiş - Pozitif, güler yüzlü, enerjisi yüksek - Ekip çalışmalarında başarı..

Trabzon / Merkez Aymar Tic. Ltd. Şti.

Mağazalarımızda çalışabilecek *Manav reyonunu satışa hazırlanması *Ürünlerin reyonlarda hijyen kurallarına ve standartlarına uygun olarak teşhir ve düzeninin sağlanması *Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak gerekli özenin sağlanması, *İkna kabiliyeti yüksek araştırm..