Marangoz / Ahşap Ustası İş İlanları

Pozisyon: Marangoz / Ahşap Ustası
Aydın / Nazilli Beyazıt İnşaat Ltd Şti

Nazillideki atölyemizde ahşap marangoz ustaları alınacaktır. Ustaların geçmiş deneyimlerinde mutfak vestiyer yüklük gibi özellikle bina gurubunda hizmet etmiş ve deneyim sahibi olan ustalar aranmaktadır..

Antalya / Kepez Antsaş A. Ş

Şirketimizin Atölyesinde ve Fuarda çalıştırılmak üzere Şehir dışı seyahat engeli olmayan, Tercihen Araç Kullanabilen, İş bitirme Mantığı ile Çalışabilen, Esnek Çalışma Saatlerine Uyabilen, Projeler üzerinde Yaratıcı ve Pratik Bilgi Paylaşımı Yapabilen, Çalışma Arkadaşla..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Özgündüz Mobilya

Mobilya imalatında ve montajında çalışacak çalışma arkadaşları, USTA KALFA ve ÇIRAK alınacaktır. Yerimiz ikitelli organize sanayi bölgesinde olup, METRO istasyonuna çok yakındır(ikitelli metrokent'e giderken SİTELER istasyonu)...

Bolu göynükte çalışmak üzere mobilya imalat ve montaj Ustası ve kalfası aranıyor.maaş+ssk+ mesai..

Balıkesir / Edremit Monarch Mutfak

Monarch Mutfak'ta çalışmak üzere mobilya, marangoz usta ve kalfalar alınacaktır...

Balıkesir / Edremit Monarch Mutfak

Monarch Mutfak'ta çalışmak üzere mobilya, marangoz usta ve kalfalar alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Esenyurt Star Oyun Aletleri

FABRİKAMIZDA YER ALAN MARANGOZ BÖLÜMÜNDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE İSTANBUL AVRUPA YAKASI ESENYURT VE CİVARINDA İKAMET EDEN MARANGOZ USTA KALFA VE ÇIRAK ARAYIŞIMIZ VARDIR. ASKERLİĞİNİ TAMAMLAMIŞ OLACAK.. İrtibat: 05343606904..

İstanbul Anadolu / Maltepe Elva Metall

Çelik Kapı ve iç kapı bölümleri için çalışacak marangoz ustası alınacaktır, FABRİKA: Büyükbakkalköy Mah. Büyükbakkalköy Yolu No: 31 SERVİS GÜZERGAHLARI: ümraniye-k.karabekir,dudullu,sarıgazi, samandıra, Yenidoğan, Sultanbeyli, ELEMAN SAYISI: 1 Kişi TEL: 0216 508 11 45..

İstanbul Avrupa / Kağıthane İstanbulding

Mobilya imalatında çalışmak üzere , tercihen araç kullanabilen(şart değil), gültepe deki imalathanemize eleman alınacaktır...

İstanbul Anadolu / Tuzla Arçelik A.Ş

Arçelik Mutfak projelerinde mutfak montajında çalışmak üzere montör aranmaktadır. Aranan Nitelikler; •Ortaokul, Lise, Yüksekokul mezunu •Mobilya ve mutfak montajında tecrübeli, •Seyahat engeli olmayan, ekip çalışmasına yatkın, •İstanbul Anadolu Yakasında..