Marangoz / Ahşap Ustası İş İlanları

Pozisyon: Marangoz / Ahşap Ustası
İstanbul Anadolu / Ümraniye Viralife Parke

Firmamız bünyesinde çalışabilecek MUTFAK mobilyası imalatı veya montajında çalışacak USTA, KALFA ve MONTAJ yapabilecek elemanlar alınacaktır...

- Fuarlarda ahşap stant imalatı ve kurulumundan anlayan, - Mobilya imalatından ve kurulumundan anlayan, - Yatar ahşap işleme makinesini kullanabilen - Bantlama makinesi kullanabilen - Üç boyutlu projeyi rahat okuyabilen ve hayata geçirebilecek ahşap ustaları marangozlar ve st..

İstanbul Avrupa / Güngören Kale Kilit

Çerkezköy'de kurulacak Avrupa'nın en büyük kilit üretim entegre tesisi için; İstanbul Güngören fabrikamızda görevlendirilerek, 2016 yılı içerisinde Çerkezköy fabrikamıza geçişi sağlanacak Ahşap Montaj Elemanı arayışımız bulunmaktadır. • Mobilya montajı ve marangozluk alanın..

Bursa / Tümü Özükusutoğlu Mobilya

Bursa'daki Özükusutoğlu Mobilya'da Çalışacak Deneyimli Mobilya Marangoz Ustası Aranıyor. Değirmenönü Mah. Denizci Sok. No:25..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Kardesan Konfeksiyon Malzemeleri

İkitelli'de bulunan firmamıza MARANGOZ ustası aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Başakşehir Panelkon Konferans Ve Ofis Koltuk Sistem

İKİTELLİDE' Kİ İŞYERİMİZE KOLTUK İŞİNDE ÇALIŞACAK MARANGOZ USTALARI VE KALFALARI ALINACAKTIR...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Stand Tasarım Ve Dekorasyon

Fuar ve Showroom hizmetleri yapan Beylikdüzü Yakuplu'da bulunan işyerimiz için ; Tercihen Fuar Standlarında tecrübeli seyahat engeli olmayan Marangoz ve Marangoz Ustaları alınacaktır. SGK + YEMEK + SERVİS + MESAİ Servis Güzergahları : Beylikdüzü..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Orça Mobilya Ltd Şti

MUTFAK BANYO RAYDOLAP LAKE VE AHŞAP İŞLERİNDE ÇALIŞACAK MOBİLYA USTALARI ARANMAKTADIR..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Ayancık Dörtgen Ahşap

Meslek liselerinin Mobilya dekorasyon bölümünde ögrenci olarak egitimine devam eden staj yapmak iş ögrenmek isteyen (cnc,bantlama,ebatlama ve montaj alanında) genç dinamik takım arkadaşları aramaktayız...

İstanbul Avrupa / Güngören Kale Kilit

Firmamızın Ahşap bölümünde görevlendirilmek üzere; • Tercihen mobilya bölümü mezunu, • Ahşap imalat konusunda en az 1 yıl deneyimli, • Ahşap panel imalatında zımpara ve cila işçiliği yapabilecek, • Vardiyalı sistemde çalışabilecek, • Askerlik hizmeti ile ilişiği ..