Memur İş İlanları

Pozisyon: Memur
Erzurum / Yakutiye Es-Er Mühendislik

Büroda çalışmak için bilgisayar kullana bilen elaman alınacaktır..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Point Makina Ve Lektronik San Ltd Şti

Makina imalatı yapan uluslararası çalışan firmamızın ön muhasebe departmanına personel alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Tümü Tepe Savunma ve Güvenlik Sistemleri A.Ş.

TAKSİM Tarlabaşı'nda bulunan ŞANTİYE projemiz için; * Son 3 aydır sigortalı bir işte çalışmamış, * Özel güvenlik kimlik kartı sahibi , * Askerliğini yapmış, * Güvenlik deneyimi olan, * En az 1,75 boyunda, * 38 Yaşını aşmamış, * İletişimi düzgün,..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Tepe Savunma ve Güvenlik Sistemleri A.Ş.

Tepe Savunma Ve Güvenlik Sistemleri A. Ş. firmasının aktif ilanlarına veya diğer Özel Güvenlik Görevlileri - Esenyurt - Fabrika ilanlarına göz atabilirsiniz.Tepe Savunma Ve Güvenlik Sistemleri A. Ş. Özel Güvenlik Görevlileri - Esenyurt - F..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Tepe Savunma ve Güvenlik Sistemleri A.Ş.

BEŞİKTAŞ' ta bulunan projemiz için aşağıdaki niteliklere uygun BAY güvenlik görevlisi alınacaktır. Aranan Nitelikler: * ÖZEL GÜVENLİK KİMLİK KART SAHİBİ, * Askerliğini yapmış, * En az 1,76 boy ve üzeri, * En az 2 yıl güvenlik deneyimi olan, * B SINIF..

İstanbul Avrupa / Tümü Firma Adı Gizli

Sarıyer Ayazağa bölgesinde bulunan projemiz için aşağıdaki niteliklere uygun Bay personel alınacaktır. Aranan Nitelikler ; * SİLAHLI veya SİLAHSIZ ÖZEL GÜVENLİK KİMLİK KARTI SAHİBİ, * Askerliğini yapmış, * En az 1,72 boyunda, * en az 1 yıl güvenlik deneyimi olan,..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Tepe Savunma ve Güvenlik Sistemleri A.Ş.

Kadıköy' de bulunan AVM projemiz için Güvenlik Görevlileri alınacaktır. ARANAN NİTELİKLER : - Özel Güvenlik Kimlik Kartı Sahibi, - 40 yaşını aşmamış, - İletişim becerileri gelişmiş, - Müşteri odaklı çalışmayı ilke edinmiş, - Bay ..

İstanbul Avrupa / Tümü Tepe Savunma ve Güvenlik Sistemleri A.Ş.

Maslak'ta bulunan YAŞAM MERKEZİ projemiz için ; * Özel Güvenlik Kimlik Kartı Sahibi, * Askerlik yapmış, * En az 1,75 boyunda, * Güvenlik tecrübesi olan, * İletişimi düzgün, * BAY. ÜCRET : 1717,75 TL + AGİ + 384 CARD + MESAİ / 8 saat 3 vardiy..

İstanbul Avrupa / Sultangazi Eroğlu Ayakkabı

Taban imalatı yapan firmamıza; Tecrübeli; Ön muhasebe bilgisi olan, Günlük iş akışını yönetebilecek, Finans ve personel işlemlerini takip edebilecek, Excel, world ve muhasebe programlarını kullanabilen Telefonlara bakabilecek, gelen misafirleri karşılayıp o..

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Öz-Eroğlu Metal

Hadımköy' de bulunan şirketimize ait olan bütün belgelerin hesap planına uygun şekilde işlenmesi, Faturalar, bankaların kayıtları, finansman işlerinin yürütülmesi, personel özlük dosyaları ve maaş hesaplamaları, bankalarla iletişimin sağlanması işlerini yapacak Genel Muhasebe Sorumlusu aramaktayız. ..