Memur İş İlanları

Pozisyon: Memur
İstanbul Avrupa / Şişli Tepe Savunma ve Güvenlik Sistemleri A.Ş.

İstinye'de bulunan Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren projemiz için Yıllık izin değiştirici olarak BAY güvenlik görevlisi alınacaktır. Aranan Nitelikler; * Özel Güvenlik Kimlik Kartı sahibi, * En az 1,70 boyunda, * İletişimi düzgün, * BAY, ..

İstanbul Avrupa / Tümü Firma Adı Gizli

BEŞİKTAŞ ve LEVENT BÖLGESİNDE BULUNAN Özel konut projemizde YILLIK İZİN DEĞİŞTİRİCİ olarak değerlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklere uygun BAY personel alımı yapılacaktır. Aranan Nitelikler; * SİLAHLI GÜVENLİK KİMLİK KARTI SAHİBİ, * Özel Güvenlik Kimlik Kartı Sahibi,..

İstanbul Avrupa / Şişli Tepe Savunma ve Güvenlik Sistemleri A.Ş.

Bomonti' de bulunan Rezidans Projemiz İçin, * Sİlahlı & Silahsız Özel Güvenlik Kimlik Kartı Sahibi, * 38 Yaşını aşmamış, * En az 1,75 boyunda, * En az 1 yıl güvenlik deneyimi olan, * Askerliğini yapmış, * İletişimi düzgün, * BAY . Çalışma..

İstanbul Anadolu / Beykoz Asal Smmm Ltd Şti

MALİ MÜŞAVİRLİK BÜROSU DENEYİMİ OLAN, FATURA İŞLEYEBİLECEK, KDV-MUHTASAR-GEÇİCİ VERGİ BEYANNAMELERİNİ DÜZENLEYECEK, SGK İŞE GİRİŞ-ÇIKIŞ VE AYLIK PRİM BİLDİRGELERİNİ YAPABİLEN, KAVACIK’A ULAŞIM PROBLEMİ OLMAYAN, ÜNİVERSİTE MEZUNU BAY MUHASEBE ELEMANI ALINACAKTIR. B..

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Tepe Savunma ve Güvenlik Sistemleri A.Ş.

Büyükçekmece'de bulunan Fabrika projemize BAY güvenlik görevlileri alınacaktır. ARANAN NİTELİKLER : * Özel güvenlik kimlik kartı olan, * 38 Yaşını aşmamış, * BAY adaylar ÇALIŞMA KOŞULLARI VE ŞARTLAR Vardiya Sistemi : 2 Gece 2 Gündüz 2 İ..

İstanbul Avrupa / Tümü Firma Adı Gizli

Sarıyer Ayazağa bölgesinde bulunan projemiz için aşağıdaki niteliklere uygun Bay personel alınacaktır. Aranan Nitelikler ; * SİLAHLI veya SİLAHSIZ ÖZEL GÜVENLİK KİMLİK KARTI SAHİBİ, * Askerliğini yapmış, * En az 1,72 boyunda, * en az 1 yıl güvenlik deneyimi olan,..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Yıldırım Sürücü Kursu

Daha Öncesinde sürücü kursunda çalışmış,deneyimli lisans mezunu personel aramaktayız.Esenyurt,Avcılar,Beylikdüzü civarında ikamet edilmesi tercih sebebidir...

Eyüp iHSANİYE'de bulunan SERVİS VE BAKIM ONARIM MÜDÜRLÜĞÜ ALANI projemizde değerlendirilmek üzere , * ÖZEL GÜVENLİK KİMLİK KARTI SAHİBİ, * 40 YAŞINI AŞMAMIŞ, * DENEYİMLİ, * BAY, Çalışma Koşulları ve Şartlar ; 1460 Nakit Maaş + AGİ + SICAK YEME..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Tepe Savunma ve Güvenlik Sistemleri A.Ş.

Kadıköy' de bulunan AVM projemiz için Güvenlik Görevlileri alınacaktır. ARANAN NİTELİKLER : - Özel Güvenlik Kimlik Kartı Sahibi, - 40 yaşını aşmamış, - İletişim becerileri gelişmiş, - Müşteri odaklı çalışmayı ilke edinmiş, - Bay ..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Tepe Savunma ve Güvenlik Sistemleri A.Ş.

Esenyurt'ta bulunan projemize görevlendirilmek üzere BAY güvenlik görevlileri alınacaktır. ARANAN NİTELİKLER : * Özel güvenlik kimlik kartı olan, * 38 Yaşını aşmamış, * BAY adaylar ÇALIŞMA KOŞULLARI VE ŞARTLAR Vardiya Sistemi : 2 gece 2..