Müdür Yrd İş İlanları

Pozisyon: Müdür Yrd
Tekirdağ / Çerkezköy RAMMAR GROSS HİPERMARKETLERİ

-Takım ruhuna inanan, -İletişim becerileri gelişmiş ve kendini ifade edebilme potansiyeline sahip, -İnsan ilişkileri kuvvetleri ve yenilikçi anlayışı benimsenmiş, -Misafir ihtiyaç ve beklentilerine cevap verebilecek motivasyon ve özgüvene sahip, -E..

YENİ AÇILACAK OTELİMİZDE VE MEVCUT YURTLARIMIZDA ÇALIŞMAK ÜZERE; ÜNİVERSİTE MEZUNU,YABANCI DİL BİLEN DENEYİMLİ TAKIM ARKADAŞLARINA İHTİYACIMIZ VARDIR...

Aydın / Nazilli Simit Sarayı

Dünyanın en yaygın gıda zinciri olma misyonu büyüyen Simit Sarayı zengin ürün çeşitliliği, hijyenik entegre üretim tesisi, güçlü soğuk zincir filosu ve 5.500 çalışanı ile günde 450.000'den fazla kişiye hizmet vermektedir. Yurtiçi ve yurtdışındaki hizmet noktaları ile hızla büyüyen Simit..

Balıkesir / Burhaniye Gratis

İş Açıklaması Balıkesir Burhaniye'de yeni açılacak olan mağazamızda görevlendirilmek üzere, Mağazasının tüm operasyonel süreçlerini eksiksiz yönetecek, ekip üyelerini motive edip, kişisel gelişimlerini destekleyecek, satış performansının artırılması yönündeki çalışmaları e..

İzmir / Tümü Gratis

İş Açıklaması Gaziemir'de yeni açılacak olan mağazamızda görevlendirilmek üzere, Mağazasının tüm operasyonel süreçlerini eksiksiz yönetecek, ekip üyelerini motive edip, kişisel gelişimlerini destekleyecek, satış performansının artırılması yönündeki çalışmaları etkin bir şe..

Antalya / Muratpaşa Victory Travel Agency

İş Ünvanı : Kontratcı ve Satış Sorumlusu Aranan Nitelikler : - 25-40 yaşlarında Bayan - Diksiyonu düzgün ve Dış görünüşüne dikkat etmek - İş ahlakına sahip olmak - Kontratcı sektöründe en az 5 yıl tecrübe saahibi - Sejour ve MS Office Programı..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Özel İosb Teknik Ve End. Meslek Lisesi

Özel Eğitim Kurumumuzda 2016-2017 eğitim öğretim yılında görevlendirmek üzere aşağıda belirtilen niteliklere sahip, “Müdür Yardımcıları” aramaktayız. GENEL NİTELİKLER *Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, *Özel Eğitim Kurumlarında 24 ay kadrolu statüsünde ataması yapılmış..