Müdür Yrd İş İlanları

Pozisyon: Müdür Yrd
Denizli / Merkez Pekdemir Gıda

İşin Detayı TÜRKİYE İŞ KURUMU İŞ BAŞI EĞİTİMİ PROGRAMI dahilinde çalıştırılmak üzere gıda perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız bünyesinde bulunan mağazalarda mağaza müdür yardımcılığı yapacak takım arkadaşları aranıyor. Adayların -En a..

Aydın / Nazilli Simit Sarayı

Dünyanın en yaygın gıda zinciri olma misyonu büyüyen Simit Sarayı zengin ürün çeşitliliği, hijyenik entegre üretim tesisi, güçlü soğuk zincir filosu ve 5.500 çalışanı ile günde 450.000'den fazla kişiye hizmet vermektedir. Yurtiçi ve yurtdışındaki hizmet noktaları ile hızla büyüyen Simit..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Gaziantepli Habeş Seyidoğlu Baklavaları

Şirket / İş Tanımı Gaziantepli Habeş Seyidoğlu Baklavaları, 1952 yılında Habeş Seyidoğlu’nun önderliğinde İstanbul’dan çıktığı kalite ve lezzet yolculuğunda insanı, çevreyi ve evrensel değerleri merkeze alan bir anlayışla kurumsallaşarak Türk ve Dünya mutfağının dünya çapında bilinen ve..

İstanbul Avrupa / Tümü Simit Sarayı

Dünyanın en yaygın gıda zinciri olma misyonu büyüyen Simit Sarayı zengin ürün çeşitliliği, hijyenik entegre üretim tesisi, güçlü soğuk zincir filosu ve 4000'in üzerinde çalışanı ile günde 400.000'den fazla kişiye hizmet vermektedir. Yurtiçi ve yurtdışındaki hizmet noktaları ile hızla bü..

Bursa / Tümü CRT HUMAN

Crt Human firmasının aktif ilanlarına veya diğer Restoran İşletmesi Müdür Yardımcısı ilanlarına göz atabilirsiniz.Crt Human Restoran İşletmesi Müdür Yardımcısı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Tümü Calzedonia

1986 yılında İtalya’da kurulan; çorap, mayo ve iç giyim üzerine perakendecilik sektöründe faaliyet gösteren en büyük uluslararası firmalardan biri olan CALZEDONIA, Türkiye’de mağazalar açmaya devam ediyor. Akmerkez Mağazamızda görevlendirilmek üzere; • En az Lise Mezunu, • M..