Mühendis İş İlanları

Pozisyon: Mühendis
Denizli / Merkez Zimek Makina

MERMER MAKİNASI İMALATI YAPAN FİRMAMIZDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE ENDÜSTRİ MÜHENDİSİ ALINACAKTIR. GENEL NİTELİKLER: Üniversitelerin Endüstri Mühendisliği bölümlerinden mezun, İşletme hedeflerini kalite standartları doğrultusunda gereçekleştirebilecek, Üretimin tüm..

Denizli / Merkez Zimek Makina

Mermer Makinesi İmalatı Yapan Firmamızda Çalıştırılmak Üzere AR-GE bölümüne Makine Mühendisi alınacaktır! ARANAN NİTELİKLER: *4 yıllık Üniversitelerin Makine Mühendisliği bölümünden mezun olmak, *Solidworks programına hakim olmak, *Makina imalatı tecrübesi olan ,..

İzmir / Tümü Emsaş Aş

İŞKUR- İŞBAŞI EĞİTİM PROGRAMI. Üniversitelerin 4 yıllık “Makine Mühendisliği” bölümünden mezun, Lazer ve Punch kesiminde tecrübeli, İyi derecede Solidworks ,Autocad ve Ofis Programlarına hakim, Teknik Resim yapabilen ve okuyabilen, Üretim plan/programlaması yapabilen,..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Sarem Makina San. Tic. Ltd. Sti

Talaşlı İmalat Konusunda deneyimli Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, En az 5 yıl deneyimli, Solıdworks, Autocad ve ofis programlarını çok iyi derecede kullanabilen, Esnek çalışma saatlerine uyum gösterebilecek, Pozitif iletişim becerisine sahip,sonuç odaklı,di..

İstanbul Avrupa / Avcılar EKBER MUTFAK GEREÇLERİ

*üniversitelerin makina mühendisliği bölümünden mezun *askerliğini yapmış *tercihen iyi derecede ingilizce bilen, *aktif araç kullanabilen *solidworks ve autocad pregramlarını bilen, *Makinaların işletilmesi ve bakımı kapsamındaki her türlü aktivitelerinin gerçekleştiri..

İstanbul Avrupa / Avcılar Arterm Isı Sistemleri

AVCILAR 'DA ISITMA -SOĞUTMA- HAVALANDIRMA KONUSUNDA İŞTİGAL EDEN FİRMAMIZA ÜNİVERSİTELERİN MAKİNA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ MEZUNU PERSONEL ALINACAKTIR.PERSONELİN MUHASEBE BİLGİSİ OLMASI TERCİH SEBEBİDİR...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Ahs Yapı Denetim Ltd. Şti.

Ahs Yapı Denetim Ltd. Şti. firmasının aktif ilanlarına veya diğer Kontrol Mühendisi - İnşaat Mühendisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Ahs Yapı Denetim Ltd. Şti. Kontrol Mühendisi - İnşaat Mühendisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Ankara / Keçiören İsad Mimarlık İnş Proje

PROJE BÜROMUZA KAMU KURUM VE KURULUŞLARINA YAPMAKTA OLDUĞUMUZ PROJELERİN BETONARME STATİK ÇELİK PROJELERİNİ HAZIRLAMADA ÇALIŞACAK DAHA ÖNCE BİRYIL PROJE FİRMASINDA ÇALIŞMIŞ İNŞAAT MÜHENDİSLERİ VE TEKNİKERLER ARANMAKTADIR..

Geri Kazanım sektöründe hizmet vermekte olan firmamızın Hurdacılar Sanayi Sitesi'nde ki tesisinde görevlendirmek üzere "ÇEVRE MÜHENDİSİ " aramaktayız. Aranan Özellikler : -Üniversitelerin Çevre Mühendisliği bölümünden mezun olmak, - Tehlikeli Atıklar ve Elektronik At..

Konya / Selçuklu Presan Prefabrik

-STATİK HESAPLAMA YAPABİLEN, -TERCİHEN SAP 2000 PROĞRAMINI İYİ KULLANAN, -TERCİHEN PREFABRİK SEKTÖRÜNDE ÇALIŞMIŞ, -EN AZ 3 YIL TECRÜBESİ OLAN, -HAKEDİŞ VE METRAJ HESAPLAMASI YAPABİLEN, -ASKERLİĞİ YAPMIŞ AKTİF ARAÇ KULLANABİLEN, -MÜRACAATLAR ŞAHSEN YAPILACAKTIR...