Mühendis İş İlanları

Pozisyon: Mühendis
Ankara / Çankaya Rak Grup

Şirketimizin Türkiye pazarında sağlamış olduğu büyüme ve hedefleri doğrultusunda geliştirilmesi amaçlanan teknik ve satış ekibimize Deneyimli Ön Satış Mühendisleri alınacaktır. Güvenlik ve bilişim çözümleri alanında Türkiye'nin öncüsü olan firmamız, hedeflerini sürekli iyileştirerek bölgenin tamamı..

Ankara / Çankaya Yakar Group | Ykrport

Yakar Group | Ykrport firmasının aktif ilanlarına veya diğer Makine Mühendisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Yakar Group | Ykrport Makine Mühendisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Anadolu / Kartal Kırıklar İnşaat

Kırıklar İnşaat firmasının aktif ilanlarına veya diğer Şantiye Şefi ilanlarına göz atabilirsiniz.Kırıklar İnşaat Şantiye Şefi ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Sağdıçlar Balıkçılık

SAĞDIÇLAR BALIKÇILIK SAN VE DIŞ TİC.ELEK.ELTR.TUR.LTD.ŞTİ (BALIK ÜRETİM TESİSİMİZE ) -Üniversitelerin Su Ürünleri Mühendisliği Bölümünden Mezun -Üretim Tecrübesi Olan -Etkin Takip/Kontrol ve Uygulama Esaslarını Bilen -Ürün Giriş-Çıkış Kontrol ve Sisteme İyi Derecede Hakim..

İstanbul Avrupa / Tümü Didim İnşaat

İNŞAAT SEKTÖRÜNDE HİZMET VEREN FİRMAMIZA YENİ PROJELERİMİZ İÇİN MİMAR - İNŞAAT MÜHENDİSİ ALINACAKTIR. ARANAN NİTELİKLER Üniversite Mezunu İnşaat Mühendisi,Mimar ve İnşaat Teknikeri, HAKEDİŞ /PLANLAMA /MALİYET HAZIRLAYABİLEN Konut, İş Merkezi Projelerinde En ..

İstanbul Avrupa / Sultangazi Ersöz Gaz Metal Mutfak Gereçleri

Endüstriyel mutfak İmalatı Yapan Firmamızda Çalıştırılmak Üzere AR-GE bölümüne yeni mezun Makine Mühendisi alınacaktır! ARANAN NİTELİKLER: *4 yıllık Üniversitelerin Makine Mühendisliği bölümünden mezun olmak, *Solidworks programına hakim olmak, *Yeni mezun *Ekip..

İstanbul Anadolu / Sancaktepe Bsb Asansör

İş Açıklaması Firmamız Asansör Kabin,kapı,otomatik kapı ve aksamları imalatı yapmaktadır.Faaliyet çerçevesinde Üretim Departmanımız da projelendirme, imalat ölçülerin çıkarılması, üretime sevk, takip ve kontrol v.b. hizmetlerin programlı bir şekilde yerine getirilmesidir. İ..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Terakki Catering

- ÜNİVERSİTELERİN İLGİLİ BÖLÜMLERİNDEN MEZUN - EN AZ 1-2 YIL TECRÜBESİ OLAN -BEŞİKTAŞ BÖLGESİNE ULAŞIM SORUNU OLMAYAN - YOĞUN ÇALIŞMA TEMPOSUNA AYAK UYDURABİLEN - TERCİHEN ERKEK ÇALIŞMA ARKADAŞI ARIYORUZ..

Kocaeli / Çayırova Bvm Yapı Denetim

Çayırova ‘da faaliyet gösteren YAPI DENETİM Kuruluşumuz için; Riskli yapıların tespitinde görev alacak, Bina modellenmesi ve analizi ile, risk tespitinin yapılması ve raporunun hazırlanması konularında yetiştirilecek, Evrak takibi konusunda becerikli, ilgili kurum ve kuruluşlarda..

İstanbul Anadolu / Tümü Unimens

* Makina Mühendisliği bölümlerinden mezun * Mekanik ölçümler konusunda bilgi sahibi(asansör, forklift vb. kaldırma araçları, basınçlı kap ölçümleri) , * Endüstriyel tesis mekanik bakım, onarım ve uygulama tecrübeli, * Sahada ve ofiste çalışacak, yeni şeyler öğrenmeye hevesli, ..