Mühendis İş İlanları

Pozisyon: Mühendis

* 4 yıllık Makina mühendisliği veya 2 yıllık teknik bölümlerinden mezun * Satış ve pazarlama konusunda tecrübeli * İş Güvenliği ve periyodik kontroller alanında bilgi sahibi * Müşteri portföyünü geliştirip, Alternatif satış kanalları oluşturabilecek * Dış görünümüne önem v..

Denizli / Merkez Zimek Makina

MERMER MAKİNASI İMALATI YAPAN FİRMAMIZDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE ENDÜSTRİ MÜHENDİSİ ALINACAKTIR. GENEL NİTELİKLER: Üniversitelerin Endüstri Mühendisliği bölümlerinden mezun, İşletme hedeflerini kalite standartları doğrultusunda gereçekleştirebilecek, Üretimin tüm..

İstanbul Anadolu / Pendik Sim Cam Sanayi

PENDİK KURTKÖYDE OTO CAM FABRİKAMIZDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE, Genel nitelikler: Tercihen Otomotiv sektöründe tecrübeli, Üniversitelerin ilgili mühendislik bölümlerinden(Ör.Kimya v.b.) mezun, Çizim programlarına hakim, Tercihen,ECE R43,ISO 9001 VE IS..

İstanbul Anadolu / Ümraniye İmes Mühendislik

Proje çizim konusunda bilgisi olan (Özellikle TSE ISO23601:2009 ve ISO 7010:2011 standartlarına göre Acil Durum ve Yangın Tahliye Planlarını hazırlayabilecek) , periyodik ölçümleri (Basınçlı kaplar, vinç, forklift , boyler,kompresör ..) yapabilecek Makine Mühendisi arayışımız vardır...

Ankara / Çankaya Yk Zemin Muhendislik

İnşaat firmamızda çalışmak üzere aktif araç kullanabilen, tercihen erkek, Jeoloji mühendisi alınacaktır...

Eskişehir / Sivrihisar Akçadağ İnşaat

ALTIN MADENİNDE ÇALIŞMAK ÜZERE EN AZ 10 YIL TECRÜBELİ MADEN MÜHENDİSLERİ / İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ARAMAKTAYIZ...

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Maksivak

Makina imalatında çalışacak solid/word kullanabilen ve makina tasarım yapabilen, makina mühendisi / teknikeri aranıyor...

Ankara / Keçiören İsad Mimarlık İnş Proje

PROJE BÜROMUZA KAMU KURUM VE KURULUŞLARINA YAPMAKTA OLDUĞUMUZ PROJELERİN BETONARME STATİK ÇELİK PROJELERİNİ HAZIRLAMADA ÇALIŞACAK DAHA ÖNCE BİRYIL PROJE FİRMASINDA ÇALIŞMIŞ İNŞAAT MÜHENDİSLERİ VE TEKNİKERLER ARANMAKTADIR. YENİ MEZUN ADAYLAR İŞKUR PROGRAMINDA DEĞERLENDİRMEYE ALINACAKLARDIR...

İstanbul Avrupa / Başakşehir Cankur Makina

Makina İmalatında Deneyimli Solidworks ve Autocad e hakim olan tecrübeli Arkadaşlara Üniversitelerin Makina veya eşdeğeri fakülte ile mühendislik dallarından mezun, En az 3 yıl üretim deneyimi olan, Organizasyon yeteneği güçlü, İnsan ilişkileri kuvvetli, takım çalışma..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Tech Design Mobilya

Tecrübe: 3 - 15 yıl tecrübeli adaylar Eğitim Seviyesi: Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun) Üniversite Bölümü: Ağaçişleri Endüstri Mühendisliği,Endüstri Mühendisliği,Makine Mühendisliği,Orman Endüstri Mühendis..