Mühendis İş İlanları

Pozisyon: Mühendis
İstanbul Avrupa / Gaziosmanpaşa Kardeşler Yemekçilik

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE ÇALIŞACAK DİPLOMASI BULUNAN GIDA MÜHENDİSİ ARANIYOR...

İstanbul Avrupa / Esenyurt Ekipsan Mekanik Hava Kanal İmalatı

GENEL ÖZELLİKLER - Isıtma ve Soğutma sistemleri sektöründe deneyimli, - Müşteri satışlarımıza yön verebilecek - Keşif yapıp fiyat teklifi hazırlayabilicek - İnsan İlişkileri güçlü, - Hızlı,sonuç odaklı ve ekip çalışmasına yatkın, - Satınalma veya satış alanında k..

Amasya Ağılönü köyünde bulunan emprador/mermer ocağında çalıştırılmak üzere, ocak tecrübesi olan, ocağın sevk ve idaresini yapabilecek, tecrübeli maden mühendisi çalışma arkadaşı arıyoruz...

İzmir / Gaziemir İzmak Endüstriyel Mutfak

FABRİKAMIZIN ÜRETİM SAHASINDA GÖREV ALMAK ÜZERE; ALANINDA TECRÜBELİ MAKİNE MÜHENDİSİ ARIYORUZ ÜRETİM KONUSU İÇİN LÜTFEN WEB SAYFAMIZI İNCELEYİNZ www.izmak.com.tr..

İzmir / Bornova Ada Mühendislik

Doğalgaz tesisatı,kat kaloriferi ,sıhhi tesisat,yangın tesisatı ve diğer mekanik gruplarda faaliyet veren firmamıza (tercihen doğalgaz yetki belgesi olan) aktif araç kullanabilen ,usta iş başlangıçlarını iş bitimlerini takip edicek,eksik malzeme listelerinin takibini yapıp temin edilmesinde yardımcı..

YETİŞTİRİLMEK ÜZERE TERCİHEN ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLERİ ALINACAKTIR...

Ankara / Yenimahalle Aka Su

Su ve Atıksu Arıtımı imalatı konusunda çalışan firmamızda çalışmak üzere "Elektrik Elektronik Otomasyon Mühendisi" aramaktayız. • Firmanın üretimini gerçekleştirdiği makinaların yazılım, programlama ve otomasyonlarının yapılarak sahada kurulumunu gerçekleştirmek, • Siemens HMI programla..

Ankara / Çankaya Fishmekan

Her türlü akvaryum canlıları ithalatı yapan firmamızın Sakarya da yeni kurulan tesisinde görev alacak yetiştirilmek üzere bay ve bayan çalışma arkadaşları arıyoruz . ( Sakarya merkezden servisimiz vardır . Düzenli çalışma saatleri ve tüm sosyal haklar eksiksiz olarak uygulanmaktadır. ) Görev ..

Ankara / Sincan Akkayalar Konveyör

Üniversitelerin ve Liselerin ilgili bölümlerinden mezun, En az 3 yıl deneyimli, Solidworks, ve ofis programlarını çok iyi derecede kullanabilen, Esnek çalışma saatlerine uyum gösterebilecek, Pozitif iletişim becerisine sahip,sonuç odaklı,dikkatli ve titiz çalışan, Çel..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Truva Pirinç

Truva Pirinç ürünleri olarak; bakır çinko alaşımlı madenleri geri dönüşüm işini yaparak külçe, biyet,çubuk,boru ve tel imalatı yapmaktayız. Firmamızda ; - Makinelerin periyodik muayeneleri - Makine verimliliği - Üretim planlama - Kapasite işlemleri - Bakı..