Müşteri Hizmetleri Sorumlusu İş İlanları

Pozisyon: Müşteri Hizmetleri Sorumlusu
İstanbul Avrupa / Kağıthane İroni Tekstil

Bayan Tekstil Eticaret Sitemizin satış ve müşteri hizmetleri departmanlarına Yetiştirilmek üzere genç ve dinamik elemanlar alınacaktır. * Ulaşım sorunu olmayan adaylar tercih sebebidir. ( Çağlayan )..

İstanbul Anadolu / Tümü KVK Teknik Servis Hizmetleri ve Tic. A.Ş

İŞ TANIMI Heyecanlı, yaratıcı ve profesyonel ekibi ile bugünkü başarısına ulaşan KVK Kartal Teknik Servis Müdürlüğü' nde görevlendirilmek üzere 'Müşteri Hizmetleri Sorumlusu' arıyoruz. - Servise gelen telefonların kaydını yapmak, teknik ekibe iletmek ve onarımdan sonra tesl..

İŞ TANIMI Heyecanlı, yaratıcı ve profesyonel ekibi ile bugünkü başarısına ulaşan KVK Ankara Teknik Servis Müdürlüğü' nde görevlendirilmek üzere 'Müşteri Hizmetleri Sorumlusu' arıyoruz. - Servise gelen telefonların kaydını yapmak, teknik ekibe iletmek ve onarımdan sonra tes..

Akıcı ve düzgün diksiyona sahip, Ekip çalışmasına uyumlu, Müşteri ilişkileri konusunda deneyimli, Telefon üzerinden güçlü ikna kabiliyeti olan, Müşteri memnuniyeti odaklı, Hedefler doğrultusunda çalışmaya istekli, telefonla iletişim v..

- Daha önce emlak ofisinde çalışmış, - emlak ve gayrimenkul konusunda tecrübeli, - emlak sektöründeki işleyişe hakim, - ilan sitelerinde ilan yayınlayabilecek, - kiralık/satılık gayrimenkul konusunda tecrübeli, - tapu, anlaşma, sözleşme gibi detaylara vakıf, - br..

İzmir / Güzelbahçe Bynogame Online Oyunlar

POZİSYON Online ​oyun ​sektörün​ün​ lider kuruluşu olan şirketimizin Güzelbahçe'deki ofisinde görev alacak ​Müşteri Hizmetleri Sorumlusu alınacaktır. ​GÖREV​ TANIMI Canlı destek hattımıza ​online yazışma​,​ telefon​ ve e-mail ile ulaşan müşterilerimiz ile gerekli iletişimi s..

İstanbul Avrupa / Şişli Happy İnsan Kaynakları

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz mobilya sektörünün lider kuruluşlarından olan kurumsal müşterimiz için aşağıdaki niteliklere uygun ''Müşteri Hizmetleri Temsilcisi'' arıyoruz. Genel Nitelikler: - En az lise, tercihen önlisans mezunu, - Tercihen benzer pozisyonda dene..

Kayseri / Melikgazi Gaziler Emlak

Hürriyet mh cengiztopel cd de 18 yıllık emlak ofisimizde Bizimle çalışacak:Bilgisayar bilen ikna kabiliyeti yüksek çalışma saatlerine uyumlu,Amacı çalışıp işyerine ve kendisine birşeyler katmak olan,hem kazanıp hem kazandırma düşüncesinde,dış görünümüne önem veren,diksiyonu düzgün...telefon trafiğin..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Vizyon İnşaat

yenibosnada bulunan sırma su bayisinde telefonda şipariş alacak bayan calışma arkadaşı arıyoruz..

İzmir / Bornova Ayakkabihavuzuu

Bilgisayar ve MS Office programlarına hakim, Tercihen Mikro ve photoshop programlarına hakim Müşteri memnuniyeti ve çözüm odaklı çalışabilecek Düzgün,akıcı bir diksiyona sahip, konuşmayı seven, İnsanlarla iletişim konusunda kendine güvenen, ..