Müşteri Hizmetleri Sorumlusu İş İlanları

Pozisyon: Müşteri Hizmetleri Sorumlusu

İŞ TANIMI Heyecanlı, yaratıcı ve profesyonel ekibi ile bugünkü başarısına ulaşan KVK Ankara Teknik Servis Müdürlüğü' nde görevlendirilmek üzere 'Müşteri Hizmetleri Sorumlusu' arıyoruz. - Servise gelen telefonların kaydını yapmak, teknik ekibe iletmek ve onarımdan sonra tes..

İstanbul Anadolu / Maltepe Özsu Dış Tic Ltd Şti

Özsu Dış Tic Ltd Şti firmasının aktif ilanlarına veya diğer Operasyon Sorumlusu ilanlarına göz atabilirsiniz.Özsu Dış Tic Ltd Şti Operasyon Sorumlusu ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Aras Kargo 4. Levent Şube

İşyerimiz 4 levent te olup müşteri temsilcisi bay elaman alınacak. Adaylarda klavye ye hakim olma şartı aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Zeytinburnu Sel Kargo

Sel Kargo firmasının aktif ilanlarına veya diğer Ön Muhasebe / Müşteri Takip Yetkilisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Sel Kargo Ön Muhasebe / Müşteri Takip Yetkilisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Anadolu / Sultanbeyli Zirvedekilerturizm

SİGORTA ACENTELİĞİMİZE ÇALIŞMA SAATLERİMİZ HAFTA İÇİ 8.30 -19.00 CUMARTESİ 8.30-18.00 ( PAZAR TATİL ) - OFİS İÇİNDE ÇALIŞACAK - SEKTÖR TECRÜBESİ OLAN -SİGORTA ŞİRKETLERİNİN EKRANLARINI BİLEN - KONUŞMASI VE DİKSİYONU DÜZGÜN - MAAŞ GÖRÜ..

İstanbul Avrupa / Tümü DERİ DESEN ETİKET

Genel Nitelikler: • Üniversite Mezunu, • İyi derecede İngilizce bilen, • Tercihen İhracat bilgisine sahip, • 35 yaşını aşmamış,/ Erkeklerde askerliğini yapmış, • Müşteri Temsilcisi siparişten sevkiyata kadar süreçlerde sorumluluk taşıyabilecek, • Müşteri memnuniye..