Müşteri Temsilcisi İş İlanları

Pozisyon: Müşteri Temsilcisi

Hem eğlenip,hem de para kazanmak ister misin? Sektörün en eğlenceli Çağrı Merkezi seni bekliyor. Üstelik dolgun prim fırsatlarıyla. İstanbul Göztepe'de yer alan Genel Merkezimizde çalışmak üzere ; *Çağrı Merkezi deneyimi olan, *18-35 Yaş Aralığında,..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Yetkin Periyodik Kontrol

GENEL NİTELİKLER TÜRKAK tarafından TS EN ISO/IEC 17025 standardı kapsamında Akredite olacak ve İSTANBUL/Esenyurtta ’da bulunan YETKİN PERİYODİK KONTROL ÖLÇÜM HİZMETLERİ Deney Laboratuvarımızda çalışacak Kalite Yönetim Temsilcileri alınacaktır. Tercihen Üniversitelerin Makine Mühen..

İstanbul Avrupa / Şişli House Of Desing

Merkezi Almanya'da olan Uluslararası fuar organizasyonları ve fuar standları yapan firmamıza Türkiye ofisi için, Fuar Standı Pazarlama konusunda en az 2-3 sene tecrübeli, tüm konuşma ve görüşmeleri yapabilecek, satış-pazarlama kabiliyeti yüksek müşteri temsilcileri alınacaktır. İlgilenenlerin cv.le..

İstanbul Avrupa / Şişli House Of Desing

Merkezi Almanya'da olan Uluslararası fuar organizasyonları ve fuar standları yapan firmamıza Türkiye ofisi için, Fuar Standı Pazarlama konusunda en az 2-3 sene tecrübeli, tüm konuşma ve görüşmeleri Rusca ve ingilizce yapabilecek, satış-pazarlama kabiliyeti yüksek müşteri temsilcileri alınacaktır. İl..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Sorbii Turizm

turizm seyahat eczanemizde müşteri ilişkilerinde Müşteri Temsilcisi arıyoruz...

İstanbul Avrupa / Eyüp Comdata Türkiye

Çağrı Merkezi sektöründe faaliyet gösteren kurumumuzda 3 ay boyunca sürecek İşkur İEP programı ile Müşteri Temsilcisi olarak görevlendirilmek üzere aşağıdaki kriterlere uygun, · En az lise mezunu, · 35 yaşını aşmamış, · İstanbul Avrupa Yakası'nda ikamet ..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Gİ GROUP

Gi Group işgücü piyasasının gelişimi için hizmet veren, dünyanın önde gelen şirketlerinden biridir. Hizmet verdiği lokasyonlarda, dönemsel ve sürekli iş ilişkileri, seçme ve yerleştirme, İK danışmanlığı ve eğitim ve birçok ilgili tamamlayıcı alanlarda faaliyet göstermektedir. Gi Group ofisleri ve st..

Elektrik sektöründe faaliyet gösteren firmamız için İzmir ve Bodrum’ da çalışacak, Diksiyonu düzgün Bayan Tanıtım Elemanı aranmaktadır. İş Tanımı • Belirlenen rotalarda ziyaretler yaparak ürün veya kampanyaların tanıtımını yapacak • Ziyaret sonunda ziyaret formu dolduracak,..

Hatay / İskenderun Arsuz Kalkan Nakliyat

Ofis düzeyinde çalışacak iç muhasebeyi tutacak deneyimli eleman aramaktayız...

İstanbul Avrupa / Esenyurt Koza Gayrimenkul

EMLAK SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTEREN FİRMAMAMIZA EHLİYETLİ-DİNAMİK- DİKSİYONU DÜZGÜN BU İŞİ MESLEK EDİNECEK TAM ZAMANLI MAAŞ+PRİM USULUYLE ÇALIŞACAK ELEMANLAR ARAMAKTAYIZ.BU KRİTERLERE UYGUN KİŞİLERİN AŞAĞIDAKİ İLETİŞİM ADRESİNE BAŞVURU YAPABİLRLER. TEL 02120..