Müşteri Temsilcisi İş İlanları

Pozisyon: Müşteri Temsilcisi
Bursa / Osmangazi Gümüşay Grup

İyi derece İngilizce bilen, aktif konuşabilen Askerlik hizmetini tamamlamış, 30 yaşını aşmamış, Bay personel alınacaktır...

Ankara / Çankaya Alpsu Media

SIHHIYE DEKİ OFİSİMİZE DİKSİYONU DÜZGÜN,SÖZLÜ İLETİŞİMİ İYİ OLAN MASA BAŞINDA ÇALIŞABİLECEK TECRÜBELİ VEYA TECRÜBESİZ YETİŞTİRİLMEK ÜZERE BAYAN ELEMANLAR ALINACAKTIR. ASGARİ ÜCRET MAAŞ (1400.TL) +SİGORTA +YEMEK+PRİM ÇALIŞMA SAATLERİ 09:30_18.00 HAFTA İÇİ CUMARTESİ :10..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Unix Bilişim

İş Tanımı E-Ticaret Tesettür Giyim Satış Telefon, mesaj, facebook, instagram,whatsapp ve canlı destek kanalları üzerinden müşteri memnuniyeti odaklı satış yapmak ve ilgilenmek E-ticaret panelinde sipariş süreçlerini yönetmek. Sipariş sonrası kargo takibi. Kargo firmasıyla ir..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Ttr Bilişim Hizmetleri

17 yıllık deneyimi ve hizmet kalitesi ile bilişim sektöründe hizmet veren firmamız için Müşteriler ile telefonda ürün bazında satış görüşmeleri gerçekleştirecek, Tercihen hizmet satışı yapmış, Kurumsal firmalar ile görüşerek satış ekibine randevu oluşturacak, Randevu ..

Diyarbakır / Bağlar Vodafone Mars İletişim

Müşteri ilişkilerine önem veren satış odaklı daha önce sektörde deneyimi olan part time çalışacak bay eleman aranmaktadır. İkna kabiliyeti yüksek Diksiyonu düzgün İnsan ilişkilerinde başarılı temsil yeteneğine sahip Satış ve müşteri memnuniyeti odaklı..

BENZİNLİK İSTASYONUMUZA TECRÜBELİ, İKNA KABİLİYETİ YÜKSEK, DİKSİYONU DÜZGÜN BAYAN MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ ALINACAKTIR...

İstanbul Avrupa / Gaziosmanpaşa Ecc Group

GAZİOSMANPAŞA' NIN EN BÜYÜK ÇAĞRI MERKEZİNE DEĞİŞİK LOKOSYANLARDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE BAYAN ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARANMAKTADIR ARANAN NİTELİKLER: *İLETİŞİM YETENEĞİ GÜÇLÜ *KENDİNE GÜVENEN VE İSTEKLİ *İKNA KABİLİYETİ YÜKSEK *AKICI KONUŞMAYA SAHİP *DİKSİYONU..

İstanbul Anadolu / Ümraniye RECRUITER HUMAN RESOURCES CONSULTANCY

İş Tanımı Danışmanlığını yapmakta olduğumuz turizm sektöründe faaliyet gösteren müşterimiz için “Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi” pozisyonunda personel arayışımız bulunmaktadır. Aranan Temel Nitelikler • Meslek Okulu veya ÜniversitelerinTurizm ve ilgili bölümlerinden..

İstanbul Avrupa / Şişli Oralı Grup

Yeni açılan şirketimiz bünyesinde görevlendirilmek üzere personel alımı yapılacaktır adayların 30 yaşını aşmamış Rusça ve Farsça dillerinden birini bilen Tercihen ikinci dil ingilizce bilgisi olan satış temsilciliği konusunda deneyimli Part time çalışabilecek takım arkadaşlar..

İstanbul Avrupa / Beyoğlu 432 Tasarım

- En az 2 sene ajans deneyimli - Ekip çalışmasını seven ve müşteri ile iletişimi kuvvetli. - Müşteri brieflerini doğru anlayıp ekibe aktarabilen. - Takip ettiği işleri/projeleri iş sürecinin sonuna kadar takip eden, başladığı işe bitiren ve raporlama yapabilen. - Yapıla..