Operatör İş İlanları

Pozisyon: Operatör
İstanbul Avrupa / Başakşehir Tunç Otomat

İKİTELLİ O.S.B, ESKOOP SANAYİ SİTESİN'DEKİ FİRMAMIZA CNC TORNALARDA ÇALIŞACAK DENEYİMLİ OPERATÖRLER ARANIYOR...

İstanbul Avrupa / Başakşehir Şenmak Makina

İşin Gereklilikleri İş parçalarının yüzeylerinin parlak ve pürüzsüz hale getirmek için genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklilik..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Şenmak Makina

İşin Gereklilikleri Teknik resme uygun olarak delik delme için genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gerekliliklerine uygun olarak; ..

İstanbul Avrupa / Güngören Kale Kilit

• Meslek Yüksekokulu veya Meslek Lisesi Mezunu (Torna, Tesviye, Makine, Motor, Metal bölümlerinden mezun), • Cnc Freze'de en az 4 yıllık deneyime sahip, • NX 8 Cam, Edge CAM, Master Cam programlarına hakim, • Heidenhein kontrol ünitesi tecrübeli, • Talaşlı imala..

İstanbul Avrupa / Güngören Kale Kilit

Preshane Punch, Abkant ve Giyotin makas tezgahlarında görevlendirilmek üzere; • Tercihen Meslek Lisesi Mezunu (Torna, Tesviye, Makine, Motor veya Metal bölümlerinden mezun), • Preshane sac metal, Abkant Pres veya CNC Punch tecrübesi olan, • Ölçüm cihazları hakkında bilgi sah..

İş Tanımı Endüstriyel İşletmeler ,Process Otomasyon ve Enerji santralleri ( GES ) Sektöründe hizmet veren Şirketimizin Saha İşlerinde Çalıştırılmak üzere Kazık çakma makinası operatörü aranmaktadır. Aranan Nitelikler * Tercihen askerliğini yapmış, * Seyahat engeli olma..

İstanbul Anadolu / Tuzla Kalkancı Pres Döküm San.

Kalkancı Pres Döküm San. firmasının aktif ilanlarına veya diğer Proses Kontrol Operatörü ilanlarına göz atabilirsiniz.Kalkancı Pres Döküm San. Proses Kontrol Operatörü ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Güngören Kale Kilit

Kale Kilit firmasının aktif ilanlarına veya diğer Sac Kesme Operatörü ilanlarına göz atabilirsiniz.Kale Kilit Sac Kesme Operatörü ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Kağıthane Sahra Reklam

Sahra Reklam firmasının aktif ilanlarına veya diğer Cnc Lazer Operatörü ilanlarına göz atabilirsiniz.Sahra Reklam Cnc Lazer Operatörü ilanı için başvuru süresi dolmuştur...