Operatör İş İlanları

Pozisyon: Operatör
İstanbul Avrupa / Eyüp Haskimya Elmas Ve Bor Ürünleri A. Ş.

2000 yılından bu yana aşındırıcı ve kesici elmas taş imalatı yapan firmamıza cnc tornacı aramaktayız. * meslek lisesi meuzunu veya kendini yetitirmiş . * insan ilişkilerinde başarılı. * işe geliş ve çıkış saatlerine dikkat eden. * pirensipli ve temiz çalışan . * ..

İstanbul Anadolu / Pendik Turan Makina

Kurtköydeki fabrikamızda bulunan Kalıphane bölümüne CNC FREZE (DİK İŞLEME MERKEZİ) operatörü alınacaktır.İşe alınacak kişinin tercihen FANUC kontrol ünitesini ve proğram yazmasını bilmesi ve askerliğinide tamamlamış olması gerekmektedir...

İstanbul Anadolu / Tuzla Ekol Lojistik

GENEL NİTELİKLER : Şirketimizin Tuzla ilaç deposunda istihdam edilmek üzere; •Forklift ve Reachtruck kullanma belgesi ve ehliyeti olan, •En az lise mezunu •Reachtruck kullanma konusunda en az 2 yıl tecrübeli •Hızlı ve yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek, • Çayı..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Merd Asansör

Asansör imalatı yapan firmamıza Durmazlar marka makine kullanabilen tecrübeli Bahçelievler çevresinde oturan personel alınacaktır...

Sarkuysan Elektrolitik Bakır firmasının aktif ilanlarına veya diğer Üretim Operatörü ilanlarına göz atabilirsiniz.Sarkuysan Elektrolitik Bakır Üretim Operatörü ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Kart Sistem

BAŞAKŞEHİR BAĞCILAR İKİTELLİ HALKALI SEFAKÖY Y.BOSNA GÜNEŞLİ CİVARINDA OTURAN BAY ALINACAK...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Delphi Pano

Firmamızda görevlendirilmek üzere; CNC Abkant Büküm Operatörlüğü konusunda 3-5 Yıl tecrübeli, Makinenin sorumluluğunu üstlenip bakımlarını ve kalıp kontrollerini yapabilecek, Planlı ve programlı çalışabilen, 25-40 Yaş aralığında, Askerlik görevinden muaf, Ümraniye..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Kameks Eksantrik Milleri

İstanbul, Esenyurt' ta otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamızın üretim bölümünde çalışmak üzere, takım arkadaşları arıyoruz. *Tercihen Meslek Liselerinin Torna Tesviye, Kalıp, Makine Model, Motor ve CNC bölümlerinden mezun *Kumpas, mikrometre, mihengir vb. ölçüm aletlerini..

Sakarya / Tümü AKTÜL

Türkiye'nin en büyük ve hızlı büyüyen gruplarından Yıldız Holding, Sakarya'da faaliyet göstermekte olan Aktül Kağıt Üretim Pazarlama A.Ş.’ de görevlendirilmek üzere Makine Operatörü aramaktadır. Pozisyon ile ilgili kısa görev tanımı ve uygun adayların taşıması gereken özellikler aşağıda yer almaktad..

Sakarya / Tümü AKTÜL

Türkiye'nin en büyük ve hızlı büyüyen gruplarından Yıldız Holding, Sakarya'da faaliyet göstermekte olan Aktül Kağıt Üretim Pazarlama A.Ş.’ de görevlendirilmek üzere Mekanik Bakım Operatörü aramaktadır. Pozisyon ile ilgili kısa görev tanımı ve uygun adayların taşıması gereken özellikler aşağıda yer a..