Operatör İş İlanları

Pozisyon: Operatör
İstanbul Anadolu / Pendik B Tarım Kimyevi Maddeler

B Tarım Kimyevi Maddeler firmasının aktif ilanlarına veya diğer Mekanik Bakım Operatörü ilanlarına göz atabilirsiniz.B Tarım Kimyevi Maddeler Mekanik Bakım Operatörü ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Kocaeli / Gebze Armetal Makina

Kocaeli Gebze de yer alan, Otomotiv Yan Sanayii olarak üretim yapan firmamızın Üretim Bölümünde görev alabilecek ve aşağıdaki niteliklere sahip ''KAYNAK ROBOT Operatörü istihdam edilecektir. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar Endüstri Meslek Lisesi veya Yüksek Okulların ilgili bölümle..

Kocaeli / Gebze Armetal Makina

Kocaeli Gebze de yer alan, Otomotiv Yan Sanayii olarak üretim yapan firmamızın Üretim Bölümünde görev alabilecek ve aşağıdaki niteliklere sahip ''CNC ABKANT Operatörü istihdam edilecektir. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar Endüstri Meslek Lisesi veya Yüksek Okulların ilgili bölümleri..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Orsa Tasarım Ürün Geliştirme Ve İmalat

3D Ölçüm/Tasarım Operatörü olarak çalıştırılmak üzere, -Askerliğini yapmış -24-35 yaş aralığında -Aktif araç kullanabilen -Teknik bölüm mezunu(Lise veya MYO) -Şehir dışı seyahat engeli olmayan -Ümraniye,Sarıgazi,Sancaktepe,Ataşehir civarında ikamet eden..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Mete Plastik

'Santral Operatörü' pozisyonunda görevlendirilmek üzere çalışma arkadaşı aramaktayız. • En az 3 yıl alanında tecrübe sahibi, • Sözlü ve yazılı iletişimi güçlü, diksiyonu düzgün, güleryüzlü, • İşletme içi departmanlarla koordineli çalışabilecek, • Yurt dışı müşterileri yön..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü KARACA

İş Açıklaması Ürünleri ihtiyaç duyulan birime sevk etmek, istiflemesini yapmak, Yöneticisi tarafından bildirilen süreçleri yerine getirmek, İş sonuçlarını takım liderine raporlanması, Çalışma ortamını fiziki şartlara uygun tutmak. İstenen Yetenek ve Uzmanl..

Kocaeli / Dilovası Modcon Makina

Modcon Makina firmasının aktif ilanlarına veya diğer Plazma Ve Abgant Operatörü ilanlarına göz atabilirsiniz.Modcon Makina Plazma Ve Abgant Operatörü ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Anadolu / Tuzla SPİNNER TAKIM TEZGAHLARI

Spinner Takım Tezgahları firmasının aktif ilanlarına veya diğer Cnc Operatör ilanlarına göz atabilirsiniz.Spinner Takım Tezgahları Cnc Operatör ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Denizli / Acıpayam Bediroğlu Hafriyat

Bediroğlu Hafriyat firmasının aktif ilanlarına veya diğer Ekskavatör Operatoru ilanlarına göz atabilirsiniz.Bediroğlu Hafriyat Ekskavatör Operatoru ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Kocaeli / Gebze Erce Group

Erce Group firmasının aktif ilanlarına veya diğer Rt Operatörleri ilanlarına göz atabilirsiniz.Erce Group Rt Operatörleri ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..