Operatör İş İlanları

Pozisyon: Operatör
Kocaeli / Çayırova CPS PRESSFORM

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren %100 Alman sermayeli firmamızın, Kocaeli Çayırova lokasyonunda çalışmak üzere Meslek Lisesi Mezunu, Pres Operatörleri alınacaktır. Eksantrik ve Hidrolik preslerde çalışacak, Progresive ve Tandem deneyimi olan, Teknik Liselerin motor, ele..

Kocaeli / Çayırova CPS PRESSFORM

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren %100 Alman sermayeli firmamızın, Kocaeli Çayırova lokasyonunda çalışmak üzere Meslek Lisesi Mezunu, Kaynak Operatörleri alınacaktır. Projeksiyon Kaynak ve Robotik Kaynak proseslerinde tecrübe sahibi, Teknik Liselerin metal, elektrik, elektron..

Bursa / Nilüfer Befa Kauçuk Metal

Kauçuk- Metal titreşim sönümleme elemanları üreten firmamızda kauçuk preslerinde çalışmak üzere tecrübeli/ tecrübesiz ekip arkadaşları aramaktayız...

İzmir / Menderes Pirtaş Mermer

Pirtaş Mermer firmasının aktif ilanlarına veya diğer Vinç Operatörleri ilanlarına göz atabilirsiniz.Pirtaş Mermer Vinç Operatörleri ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Anadolu / Sultanbeyli Revizyon Makina

CNC Tezgah Operatörü: * Yetiştirilmek üzere veya yetişmiş. * Tercihen daha önceden aktif olarak parça ve kalıp işlemiş , tezgah ve takım bilgisi olan . * Tercihen Parça ve takım sıfırlama konusunda hassas ve disiplinli çalışan,, * Tercihen T..

Tekirdağ / Çorlu Cezmak Makina

Çorlu Yeni sanayide bulunan iş yerimizde çalıştırılmak üzere cnc lazer operatörü alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Esenler NEUTEC İLAÇ SAN. TİC. A.Ş.

Genel Nitelikler: -En az lise mezunu (tercihen Teknik Lise veya Endüstri Lisesi mezunu) -İlaç üretim tesislerinde üretim operatörlüğü yapmış -Vardiyalı çalışma sisteminde çalışabilecek, -30 yaşını aşmamış, -Askerlik görevini tamamlamış, -Yıldız Teknik Üniversitesi..

Bursa / Nilüfer Mak-Tek Tasarım

Mak-Tek Tasarım firmasının aktif ilanlarına veya diğer Cnc Freze Operatörü ilanlarına göz atabilirsiniz.Mak-Tek Tasarım Cnc Freze Operatörü ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Ankara / Sincan Rutaş Ltd. Şti

Rutaş Ltd. Şti firmasının aktif ilanlarına veya diğer Pres Döküm Makina Oparatörü ilanlarına göz atabilirsiniz.Rutaş Ltd. Şti Pres Döküm Makina Oparatörü ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Bursa / Nilüfer Plast Met Plastik Metal

Plast Met Plastik Metal firmasının aktif ilanlarına veya diğer Kalıp Bakım Operatörü ilanlarına göz atabilirsiniz.Plast Met Plastik Metal Kalıp Bakım Operatörü ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..