Operatör İş İlanları

Pozisyon: Operatör

Konya-Aksaray yolu 51.km de bulunan sabit Taş Kırma ve Eleme Tesisimizde çalışacak en az 10 yıl tecrübeli, kırıcı kullanabilen ekskavatör operatörleri arıyoruz. Lastik tekerlekli loder kullanabilenler öncelikli tercih edileceklerdir. Sezonluk değil, sürekli iş arayan, düzenli maaş almak isteye..

Tekirdağ / Çorlu Cezmak Makina

CNC Plazma operatörü alınacaktır. Aşağıda belirtilen özelliklere sahip kişilerin başvuru yapmaları rica olunur. * Askerlik ile ilişkisinin olmaması *Çorluda ikamet ediyor olmak *Uyumlu ve işin gerekliliklerini yapabilecek..

Kocaeli / Gebze Adecco Gebze

Adecco Group, merkezi İsviçre’de, 60’tan fazla ülke ve bölgede yaklaşık 33.000 çalışanı, 5.500 şubesiyle her gün 750.000’in üzerinde kişiye iş imkanı sağlayarak 100.000’in üzerinde firma ile buluşturmaktadır.İnsan kaynakları ve istihdam çözümleri konusunda dünya lideri olan Adecco, global bakış açıs..

İstanbul Anadolu / Kartal Busbatu Makine

Makine yedek parça imalatı yapılan işyerinde vardiyalı çalışabilecek CNC tezgahlarında yetişmiş elemanlar ve ustalar alınacaktır. maaş + sgk + yemek + yol + mesai..

Manisa / Merkez Emsaş Aş

MANİSA- Muradiye de yer alan fabrikamızda; Metal İşlerinde deneyimi olan, CNC Apkant kullanılmasında deneyimli, Demirhanede gerçekleşen saç işleme işlemlerini yapabilen, CNC Apkant Operatörleri alınacaktır...

Manisa / Merkez Emsaş Aş

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE ÇALIŞACAK PANÇ OPERATÖRÜ ALINACAKTIR. İZMİR BORNOVA DAN SERVİSİMİZ VARDIR...

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Kozmos Tekstil

Dijital baskı makinelerinde vardiyalı olarak çalışabilecek, Makinalara iş gönderme, günlük iş raporu tutma, makinaların kağıt/boya değişimlerini ve rutin temizlikleri işlerini yapacak, Mutoh, Mimaki ya da Roland makinelerinden birinde çalışma tecrübesi olmuş, ..

İzmir / Kemalpaşa Özteknik Motorlu Taşıtlar

Otomotiv yedek parça sektöründe faaliyet gösteren işletmemizin Kemalpaşa' da yer alan fabrikasında, Şerit Testere Operatörü olarak çalışacak aşağıdaki niteliklere sahip takım arkadaşları arıyoruz. min 3 ay şerit testere operatörlüğü yapmış, Askerlik hizmetini tamamlamış, Gel..

İzmir / Bornova TÜRK TUBORG

Genel Nitelikler • Meslek Yüksek Okullarının tercihen Makine, Bilgisayar, Elektrik veya Gıda Teknolojisi bölümlerinden mezun • Tercihen Gıda / İçecek / Üretim sektörlerinde ve benzer bir görevde 1-2 yıl deneyimi olan • İletişim becerileri güçlü, takım çalışmasına yatkın ve g..

İzmir / Kemalpaşa Vsm Otomotiv Ltd. Şti.

İzmir Kemalpaşa-Ulucak’ta yer alan talaşlı imalat yapan fabrikamızda görevlendirilmek üzere; • Meslek Lisesi , Meslek Yüksek Okulu, Çıraklık Eğitim merkezi mezunu , • Gazaltı Kaynağı konusunda deneyimli • Teknik resim okuyabilen • Kumpas, mikrometre, vb. ölçüm aletle..