Operatör İş İlanları

Pozisyon: Operatör
İstanbul Avrupa / Beşiktaş Estima Araştırma

Arnavatköy' de bulunan Çağrı merkezimizde çalışmak üzere; Araştırma projelerinde çalışacak (Anket) İnsan ilişkileri kuvvetli, Diksiyonu düzgün, Ekip çalışmasına yatkın, Sorumluluk Sahibi, Ofis İçerisinde çalışacak Bay Bayan Cati Operatörleri ..

Kalıp ve Yedek Parça Üretimi yapan firmamıza Torna Freze Operatörü aramaktayız. Torna, Freze ve Satıh taşlama tezgahlarını kullanabilen, Hassas parça işleyebilen, Ekip çalışmasına uyum sağlayabilen, Fazla mesai sorunu olmayan Askerliğini yapmış Takım..

Kocaeli / Gebze Tadım Gıda Maddeleri

Gebze'de kurulu fabrikamızda görevlendirilmek üzere, aşağıdaki şartlara uygun 'PAKETLEME OPERATÖRLERİ' alınacaktır. -Operatörlükte en az 2 yıl deneyimli, -Gebze, Darıca,Tuzla,Pendik,Kartal İstanbul Anadolu Yakası E-5 Karayoluna yakın ikamet eden, -Vardiyalı çalışabilecek..

GENEL NİTELİKLER Gıda Sektörün Üretim yapan firmamızın Denizli'deki üretim tesisinde görevlendirilmek üzere, "Paketleme Makine Operatörü" takım arkadaşı aramaktayız. • Tercihen Lise, E.M.L ve / veya M.Y.O mezunu, • Tercihen Gıda Paketleme Makinalarında çalışmış, • En az 1 yıl..

İSTANBUL MERKEZLİ ŞİRKETİMİZİN BOLU MERKEZDE DEVAM EDEN KANALİZASYON VE YAĞMURSUYU ALT YAPI İŞİNDE ÇALIŞMAK ÜZERE TECRÜBELİ PALETLİ EKSKAVATÖR OPERATÖRÜ GEREKMEKTEDİR...

İstanbul Avrupa / Bağcılar Arı Nakış San. Ltd. Şti.

Nakış Makinasında Çalışacak Vasıflı-Vasıfsız Elemanlar Alınacaktır.Yenibosna-Sefaköy-K.çekmece tarafına servis mevcuttur...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Bıcaksan Makina Takım Ltd. Şti

• SATIH TAŞLAMA tezgâhı kullanabilen, • Konusunda deneyimli /az deneyimli • Seri imalat ve ekip çalışmasına uyum sağlayabilen • Gerektiğinde vardiyalı sistemde de çalışabilecek, • Teknik Resim okuma ve Ölçü aletleri kullanma konusunda bilgili, • 1 -15 yıl tecrübeli,..

İzmir / Bornova Techmould Kalıp Makıne

Başta otomotiv olmak üzere beyaz eşya ısıtma soğutma sektörlerine saç kalıpları ve presli imalat yapmakta olan kalıp hanede cnc operatörü olarak çalışacak takım arkadaşları arıyoruz. 1-2 yıl deneyim, Solid cam bilen veya mitsubishi kontrol ünitesi elle yazabilen. Tercilerimizdir...

İzmir / Bornova Techmould Kalıp Makıne

Başta otomotiv olmak üzere beyaz eşya ısıtma soğutma sektörlerine saç kalıpları ve presli imalat yapmakta olup preste çalışacak takım arkadaşları arıyoruz. Deneyimli veya deneyimsiz...

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Kardeş Elektrik

Akpınarda bulunan fabrikamızın üretim/montaj bölümlerinde çalışmak üzere bay-bayan üretim ve montaj operatörleri aranmaktadır. Tercihen Lise Mezunu 20-40 yaş arası En az 1 yıl üretim yapan bir firma bünyesinde çalışmış, ISO9001-2008 Kalite yönetim sistemi ile daha önc..