Pasta ustası İş İlanları

Pozisyon: Pasta ustası
İstanbul Avrupa / Sarıyer CARREFOURSA

İş Tanımı İstinye CarrefourSA Hiper marketimizde görevlendirilmek üzere, Pasta reyonlarında üretim yapabilecek Pasta Ustası aramaktayız. - Tercihen askerliğini tamamlamış - Ürün bilgisine sahip, - Müşterilerle iyi ilişkiler kuracak, - Pasta ve ekmek üretim..

İstanbul Avrupa / Sarıyer CARREFOURSA

İş Tanımı İstinye CarrefourSA Hiper marketimizde görevlendirilmek üzere, Pasta Ekmek reyonlarında çalışacak Pasta Ekmek Ustası aramaktayız. Aranan Temel Nitelikler -18 yaşını doldurmuş - Tercihen askerliğini tamamlamış -Tercihen mesleki yeterlilik b..

Bursa / Tümü Domino's Pizza

Genel Nitelik; Domino’s Pizza bünyesinde 4857 sayılı İş Kanunu'nun 30. maddesine istinaden Engelli Personel Çalıştırma Zorunluluğu kapsamında Bursa'da bulunan şubelerimiz de Pizza Ustası / A2 Ehliyetli sürücü olarak görevlendirilmek üzere "Engelli Personel" arayışımız bulunmaktadır. ..

İstanbul Avrupa / Sarıyer AŞKUR YEMEK ÜRETİM VE HİZMET A.Ş.

SARIYER/FERAHEVLERDEKİ FABRİKAMIZDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE; • En az ilköğretim Mezunu olmak ; • Pastacılık konusunda deneyimli, kendine güvenen, • Unlu mamullerde , pasta , kanepe, kurabiye çeşitleri ve üretim konusunda çalışmış , • Ekip çalışmasına yatkın, insan i..

İstanbul Anadolu / Tuzla Stc Endüstri Ürünleri

2F PASTA ATÖLYEMİZDE GÖREV YAPACAK; PASTA USTASI *Tercihen pasta imalatında en az 2 yıl tecrübesi olan *Ekip çalışmasına uygun yapıda *Disiplinli, Dinamik, Temiz ve Mesai saatlerine uygun daimi çalışacak YARDIMCI PERSONEL *Tercihen pasta imalatenisi..

İstanbul Avrupa / Şişli Közde Kahve

Hamur işleri kurabiye ve pasta çeşitlerini iyi derecede bilen pastacılar alınacaktır...

Gaziantep / Şehitkamil End Yemek

Genel Nitelikler: Tercihen baklavacı, pastane vb .yerlerde çalışmış, Kişisel görünüm,temizlik ve hijyen kurallarına dikkat eden, İş disiplini olan, Gıda güvenliği ve hijyen konusunda bilgili ve titiz, Takım çalışmasına ayak uydurabilecek , İş Tanımı: Tatlı ..

İstanbul Avrupa / Şişli sodexo

İstanbul Ayazağa daki projemiz değerlendirmek üzere; Açma-Simit-Poğaça vb. yapabilen tatlıcı ustası arıyoruz iletişim: Murat Törün 0 530 505 6221..

Ankara / Çankaya Ab'bas Waffle Ankara

Takım arkadaşları arıyoruz! Waffle ustası olarak yetiştirilmek üzere, esnek çalışma saatlerine uyabilecek, güler yüzlü hizmet verebilecek, kişisel bakım ve çalışma ortamı temizliğine önem verecek, verilen farklı görevleri ifa etmeyi sorun etmeyecek, kadın / erkek çalışma arkadaşları arıyoruz. ..

İstanbul Avrupa / Şişli Terakki Catering

SARIYER/FERAHEVLERDEKİ FABRİKAMIZDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE; • En az ilköğretim Mezunu olmak ; • Pastacılık konusunda deneyimli, kendine güvenen, • Unlu mamullerde , pasta , kanepe, kurabiye çeşitleri ve üretim konusunda yaratıcı , • Ekip çalışmasına yatkın, insan i..