Pasta ustası İş İlanları

Pozisyon: Pasta ustası

Bilkent Holding Kuruluşu Bilintur Catering Centre bünyesinde Mersin İlinde Yer Alan Projemizde “Tatlı/ Pasta Ustası” olarak görevlendirilecek takım arkadaşları aramaktayız. • Tercihen Meslek Lisesi veya MYO Aşçılık bölümlerinden mezun, • Usta/Usta öğretici belg..

Kocaeli / Gebze Sunaş Yemek

GEBZE OSB'DE FABRİKANIN YERİNDE ÜRETİM MUTFAĞINDA GECE VARDİYASINDA ÇALIŞACAK POĞAÇA/TATLI USTASI ARANMAKTADIR...

Ankara / Çankaya Firma Adı Gizli

En az ilköğretim mezunu, Toplu yemek üretiminde en az 3 yıl deneyimli, Sıcak soğuk yemek hazırlayabilen. Malzeme hazırlığı yapabilen, Tercihen hijyen eğitim sertifikası olan, Tercihen ustalık/kalfalık belgesi olan, Hijyen kurallarına büyük önem gösteren, Dikkatli..

Ankara / Çankaya Firma Adı Gizli

En az ilköğretim mezunu, Toplu yemek üretiminde pastacı olarak en az 3 yıl deneyimli, Hijyen kurallarına büyük önem gösteren, Dikkatli, temizliğe ve düzene özen gösteren titiz, Kişisel temizliğine ve görünüşüne özen gösteren, Tercihen hijyen eğitimi sertifikası olan,..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Kural A. Ş.

Grubumuz bünyesinde bulunan Açık Hava Reklamcılığı konusunda faaliyet gösteren şirketimize Açıkhava Mecra satışı konusunda çalışacak - Bay - Bayan 20-35 yaş arasında - Diksiyonu düzgün, iletişim becerileri gelişmiş - İkna etme yeteneğine sahip - Pratik, çözüm od..

Isparta / Merkez Burç Fırın & Cafe

Firmamızın Üretim bölümümüzde çalışmak üzere deneyimli, çalışma ortamına uyum sağlayabilecek , yaş pasta , butik pasta ve adet pasta dalında deneyimli yeniliğe açık istikrarlı pasta ustası ve ustabaşı alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Sarıyer Mon Gıda

Evvie Chocolate bünyesinde çalışmak ve paketleme yapmak üzere PAKETLEME ELEMANI aranmaktadır. İş Tanımı: 1- Paketleme bölümünde görev alacak, 2- Üretimden çıkan siparişlerin paketlenmesi, son haline getirilmesini sağlayacak, 3- Paketleme kurallarına uyum gösterecek iş..

Türkiye Geneli / Tüm ilçeler Almıghty Development Ltd.

Almıghty Development Ltd. firmasının aktif ilanlarına veya diğer Pastacı ilanlarına göz atabilirsiniz.Almıghty Development Ltd. Pastacı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..