Pazarlama İş İlanları

Pozisyon: Pazarlama
İstanbul Avrupa / Esenyurt Dijital Dna Bilişim Sistemleri San. Tic Aş

Şirketimiz Istanbul şehirinde Kurumsal Müşteri Danışmanı pozisyonunda (bayan / erkek) çalışacak iş arkadaşları aramakta. Dijital DNA hakkında: Dijital DNA Bilişim Sistemleri Türkiyenin en kaliteli „mobil Kuru Temizleme uygulamasını“ geliştiren ve büyütmeye hazırlanan şirke..

Tekirdağ / Malkara Milazzare

Türkiye'nin en iddialı telefon kapak üretim ve pazarlama firmasında görev alacak bayan personel aranmaktadır. Adaylardan beklenen kriterler aşağıdaki gibidir; - Pazarlama alanında tecrübeli, - İleri düzeyde ikna kabiliyeti olan, - MS Office bilgisine sahip,..

Konya / Karatay Tatsan Demir Çelik

DEMİR ÇELİK SEKTÖRÜNDE ÇALIŞMIŞ, SATIŞ VE PAZARLAMA ALANINDA TECRÜBELİ ELEMANLAR ALINACAKTIR. MUSTAFA BEY: 0532 206 00 92..

İstanbul Avrupa / Tümü CİVİTAS HR

CIVITAS Danışmanlık, yurt içi ve yurt-dışında faaliyet gösteren birçok firmaya insan kaynakları alanında danışmanlık hizmeti veren bir firmadır. CIVITAS Danışmanlık, uzman ekipleri ile seçme, değerlendirme ve yerleştirme süreçlerinde kaliteli istihdam hizmetleri sunmaktadır. Danışmanlığ..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Evidea.com

İş Tanımı E-ticaret sektöründe öncü olan yabancı sermayeli şirketimiz, genç ve dinamik ekibi ile hızla büyümeye devam ediyor! Siz de hem deneyimlerinizi kullanıp bu büyümeye katılmak hem de ekibimizde yer alarak gelişimin kendisi olmak isterseniz, ekibimize katılmanızı bekliyoruz!..

İstanbul Anadolu / Tuzla Atlas Teknik

TUZLA ORHANLI'DA LAZER KESİM, PLAZMA KESİM, KUMLAMA, BOYAMA ÜZERİNE FAALİYETTE BULUNAN FİRMAMIZA AUTOCAD BİLEN BAY VE BAYAN PERSONEL ALINACAKTIR. İLGİLENEN VE AYRINTILI BİLGİ ALMAK İSTEYENLER FİRMAMIZLA İRTİBATA GEÇEBİLİRLER..

Kayseri / Melikgazi Tekno Gelişim

Satış alanında kariyer hedefi bulunan ve Saha Satış alanında kendini geliştirmek isteyen • Kendini genç ve dinamik hisseden • En az Lise mezunu • Takım çalışmasına yatkın, enerjisi yüksek ve güler yüzlü • Diksiyonu düzgün, iletişim ve ikna yeteneği güçlü • Giyimine ve g..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Bayıldım.com

Popüler bayan ayakkabı e ticaret sitesi olan www.bayildim.com'a bayan ayakkabı mankeni aramaktayız. Yüzün görünmediği ve genellikle diz altı çekimler yapılmaktadır Örnek İçin sitemizi ziyaret edebilirsiniz. İlan fulltime veya parttime olarak başvurulara açı..

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Esas Demir Çelik

Firmamız bünyesinde çalışacak inş.malzemeleri satış pazarlama personeli alınacaktır. Büyükçekmece ve yakın ilçelerde ikamet edenler tercih edilecektir...

İstanbul Anadolu / Tuzla Atlas Teknik

TUZLA ORHANLI'DA LAZER KESİM, PLAZMA KESİM, KUMLAMA, BOYAMA ÜZERİNE FAALİYETTE BULUNAN FİRMAMIZA AUTOCAD BİLEN BAY VE BAYAN PERSONEL ALINACAKTIR. İLGİLENEN VE AYRINTILI BİLGİ ALMAK İSTEYENLER FİRMAMIZLA İRTİBATA GEÇEBİLİRLER..