Plasiyer İş İlanları

Pozisyon: Plasiyer
İstanbul Avrupa / Küçükçekmece PepsiCo

Ağır vasıta ehliyet +SRC,Pisikoteknik gibi yetkinlik belgelerine sahip, Minimum lise mezunu, Aktif araç kullanımı bulunan, Micro dağıtım tecrübesi bulunan, Depo/ Nakliye dağıtım tecrübesi bulunan, Çevre ve İş Sağlığı Güvenliği ilkelerine uygun çalışabilecek, İsta..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Demir Gıda Pazarlama

İstanbul avrupa yakasında gıda ürünlerinin dağıtımında istihdam edilmek üzere takım arkadaşları aranmaktadır.Bayiliğini yapmakta olduğumuz gıda ürünleri nin yerel market , şarküteri ,büfe ve restaurant kanallarına satışı,dağıtımı. ( Maaş + prim + yemek )..

İstanbul Avrupa / Sultangazi Bereket Yufka İmalatı

Ürettiğimiz sigara böreği, yufka, mantı, kadayıf, erişte gibi ürünlerimizi; kafelere, restorantlara, otel mutfaklarına, marketlere ve şarküterilere sunum ve satışını yapacak, aktif, güler yüzlü, bay-bayan elemana ihtiyaç vardır. - Sosyal haklar: Maaş + Satış cirosundan prim..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Şark İnşaat Sanayi Ve Dış Tic. Ltd. Şti.

Şirketimiz bünyesinde -Ar-Ge uzmanı olarak çalışacak, -PLC ve Mikroişlemci programlama konusunda istekli ve donanımlı, -Teknik Lise veya Yüksek Okul ilgili bölümlerinden mezun, eleman alınacaktır...

İstanbul Anadolu / Maltepe Töre Yapı Malzemeleri

İstanbul Maltepe’de bulunan; E.C.A. yapı ve ısı gurubu malzemeleri toptan satışı konusunda faaliyet gösteren şirketimizde görevlendirilmek üzere Satış ve Pazarlama elemanı alınacaktır. GENEL NİTELİKLER * 25 - 40 yaş aralığında, * Yapı malzemeleri ve Isıtma, Soğutma se..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Aday Gıda

* E-SINIFI EHLİYETLİ, SRC BELGESİNE SAHİP DENEYİMLİ TUBORG ÜRÜN DAĞITIMINI YAPABİLECEK * YENİBOSNA BELGE İÇİN *BİRA SEKTÖRÜNDE, AĞIR VASITA ARAÇ KULLANABİLEN *EVRAKLARI YETERLİ *ŞOFÖR ELEMAN ALINACAKTIR...

Aranan özellikler; 1)Daha önceden pazarlama Bolge sorumluluğu vs özellikli iste çalışmış 2)Deneyimlive sorumluluk sahibi 3)Diksiyonu düzgün ve ikna kabiliyeti olan4 4)Büyük arac kullanımı ve sıcak satış tecrübesi olan 5)E sınıf ehliyet ve src belgesi 6)Seyehat en..

İstanbul Avrupa / Esenler Elit Mühendislik

İş Tanımı Doğalgaz' la Isıtmada 2007 yılından itibaren faaliyet gösteren Elit Mühendislik, Türkiye Genelinde 7 Şubesi ile Evsel Doğalgaz Tesisatı Taahhüdü Alanında Lider Firmalardandır. Görevi Sorumlu Olacağı bölgede gerekli saha reklam faaliyetlerini yürütüp, kombi, radyatö..

İstanbul Anadolu / Pendik Elit Mühendislik

İş Tanımı Doğalgaz' la Isıtmada 2007 yılından itibaren faaliyet gösteren Elit Mühendislik, Türkiye Genelinde 7 Şubesi ile Evsel Doğalgaz Tesisatı Taahhüdü Alanında Lider Firmalardandır. Görevi Sorumlu Olacağı bölgede gerekli saha reklam faaliyetlerini yürütüp, kombi, radyatö..

Antalya / Kaş Altıntepe Şarapcılık

Sürekli çalışacak satış temsilcisi aranmaktadır...