Plasiyer İş İlanları

Pozisyon: Plasiyer
Ankara / Altındağ Mu-Ka Kagithelva

Okul kantinlerine satis yapacak kendi panelvan araciyla calismak isteyen arkadaslar. Diksiyonu duzgun Durust isine saygisi olan calisma arkadaslari ariyoruz...

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Cyt İnş. Gıda San İç Ve Dış Tıc Ldt Şti

Küçükçekmeçe ilçesinde damacana su dağitimi yapacak B. Sınıfı Ehliyeti Olan ,sabah 08,30 akşam 21.00 saatlerınde çalişacak ekip kurabilecek arkadaşlar aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Kendibarşeker Gıda San Tic. Ltd. Şti

BEYLİKDÜZÜ'NDEKİ ÇİKOLATA, LOLİPOP, MARSHMALLOW, OYUNCAKLI LOLİPOP, ELMA ŞEKERİ, PAMUK ŞEKERİ ÜRETİMİ YAPAN FABRİKAMIZIN ÜRÜNLERİNİN SICAK SATIŞINDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE SRC BELGESİ OLAN VE AKTİF ARAÇ KULLANAN PLASİYER TAKIM ARKADAŞLARI ARANMAKTADIR. MAAŞ+SGK+PRİM+ARAÇ..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Bağcı Şarapçılık

GENEL NİTELİKLER Alkol sektöründe ve özellikle ekip ve müşteri ilişkileri yönetiminde deneyimli Avrupa Yakasında ikamet eden Alkollü içecekler Sıcak Satış Alanında en az 2 yıl deneyimli Alkollü İçecekler HORECA Alanında en az 2 yıl deneyimli Takım çalışmasına yat..

İzmir / Bornova Melis Arı Çiftliği

Tercihen Lise Mezunu Tercihen B-E sınıfı ehliyete sahip SRC4 belgelerine sahip Psikoteknik değerlendirme belgesine sahip Belirlenen rut planlarına göre İZMİR - EGE rutu yapabilecek Ulusal market tecrübesi olan Askerlik hizmetini tamamlamış Kişisel bakımına ö..

Bursa / Nilüfer Rota İnsan Kıymetleri

En az ilköğretim mezunu, B sınıfı, tercihen E sınıfı sürücü belgesine sahip, SRC 2 ve 4 belgelerine sahip, Psikoteknik değerlendirme belgesine sahip, Esnek çalışma saatlerine uyumlu, Takım çalışması ve işbirliğine yatkın, Planlama ve organize etme yeteneği güçlü,..

Aydın / Söke Varol Ltd Şti.

SÖKE DE İKAMET EDEN; - SATIŞ VEYA PAZARLAMA KONUSUNDA KARİYER HEDEFLEYEN - AKTİF OLARAK ARAÇ KULLANABİLEN - DİSTRİBÜTÖR, TOPTANCI, BAYİ VE İNŞAAT FİRMALARI İLE ETKİN İLETİŞİM SAĞLAYACAK - İNSAN İLİŞKİSİ VE İLETİŞİM KONUSUNDA İDDİALI - YAPI SEKTÖRÜNDE DENEYİMLİ - İKNA KABİLİYETİ YÜKSEK,YETERLİ ÖZ-GÜV..

İstanbul Avrupa / Sultangazi Seval Gıda

Oto Ehliyetli, Tercihen Lise Mezunu, SRC, PSİKOTEKNİK belgeleri olan veya almak için kursa başvuru yapmış , Sultangazi ve Çevresinde ikamet eden, 25-40 yaş arası PLASİYER ŞOFÖRLER alınacaktır. İlgilenenlerin, 0212.609.34 34 numaralı telefondan randevu alarak İnsan Kaynakları Departmanı..

E SINIF EHLİYETLİ SRC BELGELİ GIDA DAĞITIMINDA ÇALIŞICAK ŞOFÖR VE PLASİYERLER ALINACAKTIR...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Buse Plastik

Duşakabin aksesuar imalatı yapan firmamız satışınıda üstlenmektedir Şehirler arası satış yapma engeli olmayan Diksiyonu düzgün ve insanlarla iletişimi güçlü, 25-40 yaş aralığında satış sorumlusu aramaktayız Sabit maaş + prim sistemi uygulanmaktadır. ..