Psikolog İş İlanları

Pozisyon: Psikolog
İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Panda Anaokulu

Anaokulunda tam zamanlı çalışacak ,tecrübeli ,dinamik , güleryüzlü, prezentabl ,sigara kullanmayan ve test eğitimi olan bayan psikolog aranmaktadır..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Sen Psikoloji

Branşıyla ilgili bilimsel gelişmeleri takip eden, yöntem, teknik ve teknolojilere hakim, Terapi ve test uygulamalarına hakim Hasta güvenliği ve memnuniyetine önem veren, İletişim yönü güçlü, pozitif, Yeniliğe ve öğrenmeye açık Yarı veya tam zamanlı görev alabilecek..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Bilim Ve Sanat Anaokulu

Ümraniye'de bulunan anaokulumuza acilen özel anaokulu deneyimi olan, çocuk ve veli iletişimi kuvvetli, haftanın 1 tam veya 2 yarım günü görev alacak, tercihen Anadolu yakasında ikamet eden psikolog aramaktayız...

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı kurumuza full-time veya part-time psikolog çalışma arkadaşları alınacaktır ...

İstanbul Anadolu / Pendik Gündönümü Anaokulu

Anaokulu Tecrübesi Olan Psikoloji Mezunu Gelişim Psikolojisi Alanında kariyer hedefleyen Çocuklara Uygulanan Psikolojik ve Gelişim Tarama Testlerini Uygulama Eğitimi Almış. İletişim Kabiliyeti Güçlü ve Çözüm odaklı çalışabilecek..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Yörünge Psikolojik Danışmanlık Merkezi

Kurumumuzda farklı gelişen çocuklarla çalışmak üzere Psikolojik Danışman veya Psikolog aranmaktadır. Genel Nitelikler - Üniversitelerin; Psikoloji veya Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümü mezunu, - Anadolu yakasında ikamet eden, - Çocuk gel..

Diyarbakır / Yenişehir Akademi İstanbul Psikoloji Enstitüsü

AKADEMİ İSTANBUL PSİKOLOJİ ENSTİTÜSÜ DİYARBAKIR ŞUBESİ İÇİN FREELANCE VEYA TAM ZAMANLI ÇALIŞABİLECEK ALANINDA UZMAN KLİNİK PSİKOLOG (TERCİHEN PROFESYONEL ANLAMDA AİLE VE ÇİT TERAPİSİ EĞİTİMİNİ ALMIŞ OLGU DENEYİMİ OLAN) VE GELİŞİM PSİKOLOJİSİ ALANINDA UZMANLAŞMIŞ (TERCİHEN PROFESYONEL ANLAMDA AİLE Ç..

İstanbul Avrupa / Tümü Akyaka Eğitim Ve Danışmanlık

*Üniversitelerin psikoloji bölümünden mezun, *klinik psikoloji alanında yüksek lisansını yapmış, *en az 3 yıllık tecrübeye sahip, *Branşıyla ilgili bilimsel gelişmeleri takip eden, yöntem, teknik ve teknolojilere hakim, *Terapi ve test uygulamalarına hakim Rorschach , TAT..

İstanbul Avrupa / Fatih Umut Eğitim Kurumları

28 yıllık eğitim tecrübesine sahip F A T İ H 'deki kurumumuzda bizlerle çalışacak; Dinamik, Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilen, İletişim becerileri kuvvetli, Güler yüzlü, Çocuklarla empati kurabilen Sabırlı ve uzun soluklu beraber yürüyebi..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Harikalar Diyarı Anaokulu

Harikalar Diyarı Anaokulu farklı bir okuldur. Harikalar diyarında çalışmak herhangi bir işten fazlasını ister. Bu iş; analitik zekâyı, yapıcı düşünmeyi, özgüveni, yüksek sorumluluk bilincini, yabancı dil bilgisini, entelektüel donanımı, profesyonel disiplini, güçlü yazılı ve sözlü iletişim beceriler..