Psikolog İş İlanları

Pozisyon: Psikolog
İstanbul Anadolu / Tuzla Ahze Sağlık Hizmetleri Ltd. Şti.

Danışmanlığını yaptığımız kurumsal firma çalışanlarına yönelik danışmanlık yapacak çalışma arkadaşı arıyoruz...

Bursa / Büyükorhan Bursa Neşe Erberk Anaokulları

Bursa Neşe Erberk Anaokulunda tam ya da yarı zamanlı çalışmak üzere, - Üniversitelerin psikoloji bölümünden mezun, - Tercihen İngilizce bilen, - Çocuk gelişimlerini takip etmiş, velilerle çocukların gelişimleri hakkında iletişim kurabilen, - Okul öncesi dönemde karşılaşılabi..

2007 yılından beri bireylere ve kurumlara danışmanlık ve koçluk hizmetleri sunan kurumumuza, yeni ekip arkadaşları ekleyeceğiz. En az üç yıl deneyimli ekip ruhuna yatkın,gelişime açık, öğrenen ve öğreten bir organizasyonda yer almak isteyen psikolog psikolojik danışman ve ıcf onaylı koçluk eğitimler..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Özel İlk Gelişim Anaokulu

Eğitim sektöründe hizmet vermekte olan anaokullarımızın, KOZYATAĞI şubesinde görevlendirilmek üzere 'Psikolog' aramaktayız. *Üniversitelerin SADECE Psikoloji bölümünden mezun, *Tercihen Gelişim Psikolojisi ya da Klinik Psikolojisi yüksek lisansını tamamlamış, *Full-time çalı..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Küçük Şeyler Anaokulu

Üstün Dökmen Yaşam Boyu Eğitim ve Gelişim Akademisi ne bağlı Koşuyolu nda bulunan Anaokulumuzda görevlendirilmek üzere; *Güler yüzlü ,sabırlı ,sorumluluk sahibi, *Dış görünümüne özen gösteren, prezantabl, *Diksiyonu düzgün *İletişim gücü yük..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Yeşilköşk Çocuk Evi

Kadıköy Göztepe de Anaokulumuza tam zamanlı ,yeni mezun, yuvada çalışmış yada çalışmamış az tecrübeli yada tecrübeli önemli olan bu alanla ilgilenen ve seven çocuklarla ilgili , anaokulu da çalışmak isteyen ve bu alanda kendini geliştirmek isteyen çalışkan ,hareketli ve güler yüzlü psikolog müdü..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Şehsuvar Eğitim Hizmetleri

Şehsuvar Eğitim Hizmetleri firmasının aktif ilanlarına veya diğer Büro Ofis Elemanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Şehsuvar Eğitim Hizmetleri Büro Ofis Elemanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Anadolu / Kartal Fbm Anadolu Lisesi

Fbm Anadolu Lisesi firmasının aktif ilanlarına veya diğer Psikolog ilanlarına göz atabilirsiniz.Fbm Anadolu Lisesi Psikolog ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Murat Coşkun Etüt Eğitim Merkezi

Kurumumuza part time çalışmak üzere psikolog alınacaktır .....