Resepsiyonist İş İlanları

Pozisyon: Resepsiyonist
İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Bey Marmara Otel

Beylikdüzünde bulunan 4 yıldızlı otelimize tecrübeli ingilizce bilen bay bayan resepsiyonistler aranmaktadır. ücret tatminkardır...

Antalya / Manavgat Yalı Hotel

Sidedeki butik otelimizde çalıştırılmak üzere .prezentavl.ingizce bilen .esnek çalışma saatlerimize uyku düzenini uyumlandırabilecek.bekar universite mezunu .resepsiyon ve müşterilere servisi bir arada götürebilecek .iletişim becerileri yüksek eleman aramaktayız. Maas +yuzde+ bahsis verilecektir..

Ankara / Altındağ Grand Belli

Otelimize bayan resepsiyonist aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Tümü ISS TESİS YÖNETİM HİZMETLERİ A.Ş.

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, 28.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla müşteriye 5000 noktada hizmet veren,..

Bursa / Osmangazi Bursa Suites Apart

Apart Otelde Çalışmak Üzere; En Az Lise Mezunu, Diksiyonu Düzgün, Prezentable, Bayan Danışma Görevlisi Alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Sarıyer FİRMA ADI GİZLİ

Taşımacılık Sektöründe Lider Firmamızın Genel Müdürlüğü'nde değerlendirilmek üzere; Genel Nitelikler: Lise veya MYO Mezunu, (Tercihen Büro Yönetimi ve Sekreterlik bölümü) Alanında en az 1 yıl tecrübeli, MS Office programlarına hâkim,..

Bursa / Tümü Bursa Suites Apart

Apart Otelde Çalışmak Üzere; En Az Lise Mezunu, Diksiyonu Düzgün, Prezentable, Bayan Danışma Görevlisi Alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Fatih AUDİ Şenyıldız

İstanbul Audi Yetkili Satıcısı Şenyıldız Otomotiv'de görevlendirilmek üzere "Resepsiyonist" aramaktayız. •En az MYO mezunu, •Otomotiv sektöründe resepsiyonist olarak en az 1 yıl deneyimli, •İngilizce bilen, •İletişimi kuvvetli, •Tempolu ve yoğun ilişki yön..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Medica Plast

Ataşehir şubemizde görevlendirilmek üzere, aşağıdaki niteliklere sahip "Banko Görevlisi" arıyoruz. • Tercihen Lise ya da Ön Lisans, • Güler yüzlü, iletişimi kuvvetli, prezantabl, diksiyonu düzgün, • Tempolu ve yoğun ilişki yönetimi gerektiren ortama uyum sağlayabilecek,..