Resepsiyonist İş İlanları

Pozisyon: Resepsiyonist
İstanbul Anadolu / Ataşehir Tepe Servis A.Ş

İstanbul Anadolu yakası Batı Ataşehir Bölgesinde görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklere sahip "Resepsiyonist" arayışımız bulunmaktadır. - En az Lise mezunu, - Müşteri memnuniyetini ilke edinen, - Tercihen perakende/ hizmet sektöründe danışma/info büro/müşteri ilişkiler..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Barça Fitness Club

Barça Fitness Club firmasının aktif ilanlarına veya diğer Fitness & Spa Resepsiyonisti ilanlarına göz atabilirsiniz.Barça Fitness Club Fitness & Spa Resepsiyonisti ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Fatih Çemberlitaş Hamamı

İyi derecede ingilizce bilen Bilgisayar işletim programlarını kullanabilen aynı zamanda kredi kartı makinası ve yazarkasa kullanabilen, fatura kesebilen -DAHA ÖNCEDEN TECRÜBE EDİNMİŞ,GÜVENİLİR DÜRÜST -GÜLER YÜZLÜ, -DİKSİYONU DÜZGÜN, -KİŞİSEL GELİŞİMİNİ TAMAMLAMIŞ, -DIŞ ..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Suadiye Hotel

- İyi derecede İngilizce bilen (ikinci dil tercih sebebi). - Üniversite ve dengi okullardan mezun. - Tercihen Opera PMS sistemini bilen. - Vardiyalı çalışma sistemine uyan. - Misafirlerimizle iyi iletişim kurabilecek, problem çözme yeteneğine sahip..

Genel Nitelikler En az lise mezunu, Office programlarını bilen, Etkin iletişim becerisi olan, Misafir memnuniyetini ön planda tutan, Prezantabl ve düzgün diksiyona sahip..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Checkpoint Checknet Etiket Ltd Şti

GENEL NİTELİKLER • Benzer pozsiyonda minimum 2 yıl deneyimli, • Organizasyonel ve operasyonel yönü kuvvetli, • Tercihen İngilizce bilen, • Diksiyonu düzgün ve güleryüzlü, • İletişimi kuvvetli ve insan ilişkilerinde başarılı, • İstanbul Avrupa Yakasında ikam..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Ixir Hotel

Ortaköy'de yer alan otelimiz için tüm shiftlerde çalışabilecek İngilizce bilen resepsiyonist aranıyor...

Çanakkale / Gökçeada (İmroz) Gökçeada Sörf Merkezi & Oteli

SU SPORLARI TURİZM TESİSİNE 25-35 YAŞ ARASI EN AZ LİSE MEZUNU, İNGİLİZCE BİLEN GÜLER YÜZLÜ İLETİŞİMİ KUVVETLİ KİŞİSEL HİJYENİNE ÖNEM VEREN İŞ DİSİPLİNİ YÜKSEK EKİP ÇALIŞMASINA UYUMLU GÜNDÜZ VEYA GECE ÇALIŞACAK BAY VE BAYAN PERSONEL OFİS PROGRAMLAR..

Muğla / Bodrum The Bestlife Hotel

BODRUM'DA BULUNAN 4 YILDIZLI OTELİMİZİN ÖNBÜRO DEPARTMANINDA GÖREV ALACAK İNGİLİZCE DİL BİLGİSİNE HAKİM, EN AZ 4 YIL ÖNBÜRO DENEYİMLİ ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYORUZ. BAŞVURULARIN OTELİMİZE BİZZAT VEYA MAİL YOLU İLE YAPILMASI..

Denizli / Merkez Lavin Otel

Tercihen Denizli'de ikamet eden, Turizm sektöründe deneyimi olan, En az iyi düzeyde İngilizce bilen, Ofis programları ve otel programlarını kullanmayı bilen, Çözüm odaklı çalışan, sabırlı, ikna ve temsil yeteneği kuvvetli, telefonla iletişim becerisi olan, Diksiyonu düz..