Satış Danışmanı İş İlanları

Pozisyon: Satış Danışmanı
İstanbul Anadolu / Kadıköy Yakamoz Organizasyon

Yakamoz Organizasyon firmasının aktif ilanlarına veya diğer Müşteri Temsilcisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Yakamoz Organizasyon Müşteri Temsilcisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Golden House Gayrimenkul

Ümraniye Çakmak'daki Gayrimenkul Ofisimize; Deneyimli prim sistemi ile çalışıcak Bay/Bayan Gayrimenkul Satış Danışmanları alınacaktır. Detaylar yüzyüze görüşülecektir...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Teaser Organizasyon

Firmamızın bünyesindeki tele satış departmanında görevlendirilmek üzere TECRÜBELİ veya TECRÜBESİZ Bay-Bayan satış temsilcileri aranmaktadır. • İnbound – Outbound satış yapacak. • 18 – 40 yaş arası • Enerjisi yüksek, hedef ve müşteri odaklı çalışabilecek • İkna kabili..

Adana / Çukurova Armada Tekstil

Genel nitelikler: ADANA Kenan evren LİVAOBJE İç giyim fabrika satış mağazamızın deposunda görevlendirilmek üzere; Muhasebe Personeli alınacaktır. *mağazacılık sektöründe en az 2 yıl deneyimi olan, *İletişim ve ikna becerisi güçlü, *Kariyerini mağazacılık alanın..

Adana / Çukurova Armada Tekstil

ADANA KENAN EVREN bölgesinde LİVA OBJE İÇ GİYİM fabrika satış mağazamız için; Satış Danışmanları alınacaktır. *Satış Danışmanı için mağazacılık sektöründe en az 2 yıl deneyimi olan, *Müşteri odaklı çalışabilen ve sunum becerileri güçlü, *Satış operasyonunda aktif rol ..

Ankara / Çankaya Kentnet

İnternet Servis Sağlayıcı Firmamıza Sekreter / Call Center / Pazarlama için Personeller alınacaktır...

GÜZELLİK MERKEZİMİZDE ÇALIŞMAK ÜZERE HALKLA İLİŞKİLER - ÖN BÜRO ELEMANI ALINACAKTIR..

İstanbul Avrupa / Tümü KARACA

GENEL NİTELİKLER En az lise mezunu, Tercihen satış veya pazarlama alanında deneyim sahibi, İnsan ilişkileri ve iletişimi güçlü, ikna kabiliyeti yüksek, Sunum becerileri güçlü, Müşteri odaklı yaklaşımı benimsemiş, maksimum hizmet kalitesi sunabilecek, Dış g..

İstanbul Anadolu / Maltepe Satıroğlu İnşaat

Satıroğlu İnşaat firmasının aktif ilanlarına veya diğer Ofis Elemanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Satıroğlu İnşaat Ofis Elemanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Kök Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri

KÖK Gayrimenkul Danışmanlığı olarak ; İstanbul Ataşehir Bölgesinde Satış Ofisimizde aşağıda ki niteliklere uygun Gayrimenkul Danışmanları arıyoruz. Tercihen Gayrimenkul Sektöründe Deneyimli Tercihen Lise veya Üniversite Mezunu Takım çalışmasına yatkın, Müşteri İlişkiler..