Satış Danışmanı İş İlanları

Pozisyon: Satış Danışmanı
İstanbul Anadolu / Ümraniye MENTAL DANIŞMANLIK

Mental Danışmanlık firmasının aktif ilanlarına veya diğer Satış Sorumlusu ilanlarına göz atabilirsiniz.Mental Danışmanlık Satış Sorumlusu ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Turkcell İletişim Merkezi Çınarlar firmasının aktif ilanlarına veya diğer Satış Temsilcisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Turkcell İletişim Merkezi Çınarlar Satış Temsilcisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Tekirdağ / Çorlu Tetik Kimya

Tetik Kimya firmasının aktif ilanlarına veya diğer Kimyasal Satış - Saha Sorumlusu ilanlarına göz atabilirsiniz.Tetik Kimya Kimyasal Satış - Saha Sorumlusu ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Marka Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri

- Gayrimenkul pazarlama, satış, kiralama, portföy geliştirme faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi, - Pazar analizi ve basit rayiç analizi yapılması, Müşteri Temsilcilerimiz (Gayrimenkul Danışmanları) MARKA GAYRİMENKUL VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİNDE işletme yatırımı yapmadan kendi iş..

- Kızılay'daki ofisimizde çalışmak üzere Bay Satış temsilcisi alınacaktır. - KPSS ve benzeri sınavlarda uzaktan eğitim ve yayın satışı yapan kurumumuzda sosyal medya ve telefonla satış yapabilecek - Üniversite Mezunu ( Önlisans veya Lisans ) - Esnek Çalışma Saatlerine Uyum Sağlay..

İstanbul Avrupa / Sarıyer Yeni Hayat Organik Tekstil

Yeni Hayat Organik Tekstil firmasının aktif ilanlarına veya diğer Mağaza Satış Danışmanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Yeni Hayat Organik Tekstil Mağaza Satış Danışmanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Pozitera Reklamcılık Ve İletişim Hiz. Tic. A. Ş. firmasının aktif ilanlarına veya diğer Satış Danışmanı (İşbaşı Eğitim Programı ilanlarına göz atabilirsiniz.Pozitera Reklamcılık Ve İletişim Hiz. Tic. A. Ş. Satış Danışmanı (İşbaşı Eği..

İstanbul Avrupa / Beyoğlu Karya Yurtdışı Eğitim Danışmanlık

Karya Yurtdışı Eğitim Danışmanlık firmasının aktif ilanlarına veya diğer Yurtdışı Eğitim Danışmanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Karya Yurtdışı Eğitim Danışmanlık Yurtdışı Eğitim Danışmanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Diyarbakır / Yenişehir Yeni 3d Bigisayar Ltd Şti

Bilgisayar firmamamızda sahada çalışacak * Saha satış deneyimi olan * Resmi ve Özel kurumlara satış yapabilecek * Erkek adayların askerliğini yapmış * Tercihen bilgisayar ve netwıork bilgisi olan bay-bayan elemanlar alınaktır...

İstanbul Anadolu / Tümü Arsel Osgb

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ SEKTÖRÜNDE HİZMET VEREN FİRMAMIZA AKTİF SAHA PAZARLAMASI YAPABİLECEK SATIŞ-PAZARLAMA ELEMANLARI ARANMAKTADIR. YÜKSEK PRİM ÜCRETLERİ BULUNMAKTADIR...