Şef / Amir İş İlanları

Pozisyon: Şef / Amir
İstanbul Avrupa / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

Aranan Nitelikler***TERCİHEN TEKSTİL SEKTÖRÜNDE TECRÜBE SAHİBİ, ***İSTANBUL SULTANAHMET BÖLGESİNE ULAŞIM SORUNU YAŞAMAYAN ***TERCİHEN ÜNİVERSİTELERİN İŞLETME VEYA PAZARLAMA BÖLÜMLERİNDEN MEZUN OLMUŞ ***ONLİNE SATIŞ KANALLARI KONUSUNDA TECRÜBELİ ..

Adana / Tümü SAHADAYIZ BİZ

İş Tanımı      Hizmet sektörünün öncü firmalarına Doğrudan Pazarlama ve Operasyonel süreçlerde hizmet veren Saha Ajans; kaliteli hizmet anlayışı, profesyonel ekipleri, sürekli yenilediği hizmet portföyü ile müşterilerinin en ..

İstanbul Avrupa / Tümü KETEN TEKSTİL

İş Tanımı İplik ve Örme Kumaş konularında bilgili, Hammadde ve malzeme kalite kontrolünde en az 1 yıllık deneyime sahip , İşin gerektirdiği ölçüde teknik bilgiye (iplik, kumaş, boyama, yıkama vb.) sahip, Üretim kalite kontrol ve kalite bilg..

İstanbul Avrupa / Tümü KETEN TEKSTİL

Aranan Nitelikler Endüstri Meslek Lisesi, Mekanik, Mekatronik bölümlerinden mezun, Fantazi İplik Makinelerinde oluşan arıza ve sorunları giderebilecek, Makinelerin periyodik bakımlarını yapacak, Vardiya..

İstanbul Avrupa / Tümü KETEN TEKSTİL

Aranan Niteliklerİstanbul Haramidere’deki İplik Üretim Fabrikamızda görevlendirilmek Üzere; Üniversitelerin Endüstri Mühendisliği bölümlerinden Mezun MS Office programlarını iyi derecede kullanabilen En az 2 yıl deneyim sahibi ..

İstanbul Avrupa / Tümü KETEN TEKSTİL

İş Tanımıİstanbul Haramidere’deki İplik Üretim İşletmemizde görevlendirilmek Üzere; Üniversite/Yüksekokul Tekstil Mühendisliği veya Tekstil Teknolojileri bölümlerinden Mezun MS Office programlarını iyi derecede kullanabilen En az 2 yıl..

Ankara / Tümü DELOITTE

İş TanımıDeloitte Turkey Business Process Services (Outsourcing) include: Accounting services Payroll services Legal services Our other outsourcing services: Reporting services Accounting personnel support serv..

Siirt / Tümü FLO MAĞAZACILIK

İş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden, bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ve hızla büyüyen ZİYLAN MAĞAZACILIK VE PAZ.A.Ş. SİİRT ANDERA FLO mağazasında görevlendirmek üzere ..

Ankara / Tümü Üçgen İnşaat A.Ş.

İş TanımıÜçgen İnşaat A. Ş. bünyesindeAnkara'da bulunan Duble Döner Restoranlarımız için;  Tercihen MYO/Önlisans mezunu Micros sistemi ve Ms.Office programlarını kullanabilen İnsan ilişkilerinde ..

İstanbul Avrupa / Tümü GRAND S HOTEL

İş Tanımı4 Yıldızlı Hotelimiz ekibine katılacak yukarda belirtilmiş olan pozisyon için başvuran adaylarda aradığımız nitelikler aşağıda sıralanmıştır;Aranan Nitelikler* Üniversitelerin Beden Eğitimi veya Spor Yüksekokulu mezunu* 5 veya 4 ..