Şef / Amir İş İlanları

Pozisyon: Şef / Amir
İstanbul Avrupa / Şişli Osg Grup

Osg Grup firmasının aktif ilanlarına veya diğer Vardiya Amiri ilanlarına göz atabilirsiniz.Osg Grup Vardiya Amiri ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İzmir / Karşıyaka Ege Özel Grup

Ege Özel Grup bünyesinde yer alan Mavişehir bölgesindeki CHARMİNG CAFE&RESTORANT' ta görevlendirilmek üzere en az lise mezunu, diksiyonu düzgün, prezantabl, en az 5 yıl tecrübeli "Bay Salon Şefi " alınacaktır. Çiğli, Karşıyaka, Bostanlı, Bayraklı semtlerinde ikamet eden adaylarımıza önc..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Kanar Petrol

Gıda sektörünün lider firmasında Yoğun iş akışın da ekip yönetebilecek, Sahanın ve depo yönetiminin kontrolü ve organizasyonlarını eksiktiz takip edebilecek, Aktif araç kullanabilen Sahadaki dağıtım araçlarını doğru yönlendirebilecek, BAY Personel aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Başakşehir Provel Plastik

Plastik temizlik malzemeleri üretimi yapan firmamızda görevlendirilmek üzere; *Plastik enjeksiyon makinelerine hakim, *Plastik ham maddeler konusunda bilgili, *Kalıp bağlama ve devreye alma işini bilen, üretimi belirlenen planda yürütebilecek, *Yoğun mesai ortamına uyu..

Bursa / Orhangazi CRT HUMAN

CRT Şirketler Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Crt Human ; kurum ve kuruluşların iş yaşamlarında istedikleri vizyona ulaşabilmeleri için gerekli olan nitelikli iş gücünü sağlamak amacıyla 1997 yılında kurulmuştur. Profesyonel hizmet kalitesiyle insan kaynakları, bordrolama, seçme yer..

Ankara / Tümü Save Enerji Yönetimi

İş Açıklaması Hizmet vermekte olduğumuz, sektörünün lideri uluslararası müşterimizin; Ankara'daki projelerinde bulunan bina otomasyon sistemlerini (zayıf akım, yangın algılama, kartlı geçiş vb.) test ve devreye alma, kurulu mevcut sistemlerin periyodik bakım ve arıza tespitlerini gerçek..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Verda Özel Güvenlik

Verda Özel Güvenlik firmasının aktif ilanlarına veya diğer Güvenlik Vardiya Amiri / Ataşehir ilanlarına göz atabilirsiniz.Verda Özel Güvenlik Güvenlik Vardiya Amiri / Ataşehir ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Kocaeli / Tümü Zm Grup

Enerji sektöründe taahhüt alanında faaliyet gösteren, dinamik büyüme trendinde olan firmamızın Türkiye genelindeki şantiyelerinde istihdam edilmek üzere: 380 KV Trafo Merkezi (TM), 154 KV Trafo Merkezi (TM), İletim Hattı konusunda tecrübeli, inşaat işlerini baştan sona koordine edebil..

İstanbul Avrupa / Arnavutköy AHA HAZIR YEMEK

İSTANBUL ARNAVUTKÖY’ DE YER ALAN 3. HAVALİMANI ŞANTİYESİNDE KURULU, TOPLU YEMEK ÜRETİMİ FAALİYETİNDE BULUNAN, SEKTÖRDE LİDER FİRMAMIZDA; • En az Lise Mezunu • Toplu Yemek Üretimi sektöründe benzer pozisyonda görev almış ve en az 7 yıllık tecrübeye sahip ..