Şef Yardımcısı İş İlanları

Pozisyon: Şef Yardımcısı
İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Taylors Tea

Gıda sektöründe çalışmış olan Sıcak satış yeteneğine ve tecrübesine sahip Ekip anlayışına ve çalışmasına uyumlu Yırtıcı satış stratejileri üretme konusunda kendine güvenen ekip arkadaşları arıyoruz...

İstanbul Avrupa / Sultangazi Seval Gıda

ET VE ET ÜRETİMİ YAPILAN ŞİRKETİMİZİN SULTANGAZİ MERKEZ BİNASINDA İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE; - GIDA VEYA ET ÜRÜNLERİ DEPOLAMA SİSTEMİNDE TECRÜBE SAHİBİ, - EKİP YÖNETME BECERİSİ GELİŞMİŞ, - ESNEK ÇALIŞMA SAATLERİNE AYAK UYDURABİLEN, - TİTİZ, ARAŞTIRMACI VE KENDİNİ SÜREKLİ ..

Ankara / Etimesgut Döner Çek

Firmamız bünyesinde çalışmak üzere; bulaşıkçı bayan eleman alınacaktır...

Kocaeli / Gebze Smmm Yakup Bektaş

Gebze Adliye caddesi üzerinde bulunan MALİ MÜŞAVİR/MUHASEBE ofisimizde çalışacak, tecrübeli bay/bayan eleman şartları: 1 - Daha önce herhangi bir MUHASEBE OFİSİNDE en az 2 yıl ve fazlası çalışmış olmak. (Şirketlerdeki süre kabul edilmez) 2 - BÜYÜK DEFTER (Bilanço) işlemek, kdv-st..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Mirtürk Tekstil

**MİKRO PROGRAMINI BİLEN **OFİS PROGRAMINA HAKİM **ÖN MUHASEBE TECRÜBELİ **KAĞIHANE*OKMEYDANI'NA ULAŞIM SORUNU OLMAYAN **UZUN VADE ÇALIŞABİLECEK **TAKIM ÇALIŞMASINA ÖNEM VEREBİLEN ÇALIŞMA ARKADAŞI ARAMAKTAYIZ..

Antalya / Manavgat Tms Yapı Grubu

Şirketimiz muhasebe departmanında görevlendirilmek üzere ; -En az 2 sene inşaat muhasebe departmanında çalışmış -Tercihen wolvox programını kullanmış, -Office programlarına hakim, -Gelişime açık, referans verebilecek , personel ihtiyacımız bulunmaktadır...

Sakarya / Erenler Elpim Makina

GENEL NİTELİKLER Elpim A.Ş - Türkiye'nin; Sakarya, Erenler ‘ de bulunan İşyerimizde, Muhasebe departmanında görevlendirmek üzere eleman arıyoruz. Adaylarda öncelikli olarak aşağıdaki özellikleri arıyoruz : MS Office programları..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Ecey Yapı Ltd Şti

Takım çalışmasına önem veren yenilikçi ve kendini geliştirebilen takım arkadaşlarıyla gün geçtikçe büyüyen ve güçlenen Ecey Yapı ltd şti. bir çok alanda prestijli ve ilk projelere imza atmıştır. Mühendislik alanında faaliyet gösteren firmamızın İSTANBUL BAHÇEŞEHİR,ve SARIYER şantiyesind..

Ankara / Yenimahalle Teteroğulları İnşaat

Ankara Dia Bilkent Entegre santiyesinde ince işlerini yapan Teteroğulları İnşaat firmasında (taşeronda ) çalışacak , *1 yıl tecrübeli ya da yeni mezun mimar ya da İnşaat mühendisi saha mimar/mühendisi yapacak *İnce işlerde 3-5 yıl tecrübeli mimar saha mimarlığı yapacak *2-5 yıl te..