Şef Yardımcısı İş İlanları

Pozisyon: Şef Yardımcısı
Konya / Selçuklu Neris Cafe

Cafemiz de çalışmak üzere deneyimli yada yetiştirilmek üzere part time bay bayan garson alınacaktır...

Kocaeli / Gebze ORAKÇI Şirketler Grubu

Endüstri Meslek Lisesi Mezunu. Enjeksiyon kalıplar konusunda bilgi sahibi. Ekip çalışması yapabilecek. Takım tezgâhlarını kullanabilen (kalıpçı freze, torna). En az 1 yıl deneyimli. Vardiyalı çalışabilen. Askerlik hizmetini tamamlamış. Kocaeli ili Gebze ve Ç..

İstanbul Avrupa / Şişli Didim İnşaat

İNŞAAT SEKTÖRÜNDE HİZMET VEREN FİRMAMIZA KEMERBURGAZ DA YENİ BAŞLAYACAK PROJEMİZ İÇİN İNCE İŞLER ŞEFİ VE SAHA MÜHENDİSİ ALINACAKTIR. ARANAN NİTELİKLER Üniversite Mezunu İnşaat Mühendisi, Mimar , Konut, İş Merkezi Projelerinde En Az 3 Yıl Deneyime Sahip, Ta..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Ege Smmm Koll. Şti.

Profesyonel Site Yönetimi Yapan firmamıza, merkez ofiste çalışacak yetiştirilmek üzere. mali işler-Finans personeli alınacaktır. Ticaret Lisesi Mezunu yada İşletme-Muhasebe-Finans bölümlerinden ön lisans/fakülte mezunu Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek. En az 1 yıllık i..

İstanbul Avrupa / Şişli Bikrep Gıda Restoran

Türkiye' de İlk defa Krep ve Pankek satışı üzerine mobil konsept yaratan firmamıza '' Yetiştirilmek Üzere '' Karavanlarımızda ve cafemizde krep ve pankek yapmayı öğreteceğimiz, satış yapmayı öğreteceğimiz ''Mutfak Destek Elemanları'' aramaktayız. - Lise veye ilgili bölümlerden m..