Şoför İş İlanları

Pozisyon: Şoför
İstanbul Anadolu / Ümraniye Akasya Tekstil

İHRACAT ÇALIŞAN FİRMAMIZIZ GENEL İŞLERİN YÜRÜTÜLMESİNDE GÖREVLENDİRİLECEK UNO-RENAULT -CLİO GİBİ ARACI OLAN ŞÖFÖRLER ARANIYOR. YAKIT FİRMAMIZ TARAFINDAN KARŞILANMAKTADIR. YERİMİZ ÜMRANİYE VERGİ DAİRESİNİN ARKA KISMINDA YER ALMAKTADIR.GÖRÜŞMELER İÇİN İNSAN KAYN. SEDA DOĞ.. 0533 402 63 18 ÜZERİNDEN ..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Kumruoğlu Umumi Nakliyat

YENİBOSNA CİVARINDA İKAMET EDEN E SINIFI EHLİYETİ VE SRC PİSİKOTEKNİK BELGELİ NAKLİYAT FİRMASINDA İKİTELLİ HADIMKÖY CİVARINA ŞEHİRİÇİ DAĞITIM YAPABİLECEK ŞOFÖR ALINACAKTIR. MÜRACAT :0,212 664 5085 -86 BÜLENT BEY..

İstanbul Anadolu / Pendik Hocaoğlu Mobilya

Hocaoğlu Mobilya firmasının aktif ilanlarına veya diğer Sevkiyat / Montaj Elemanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Hocaoğlu Mobilya Sevkiyat / Montaj Elemanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Avrupa / Sultangazi Cantekinler

Can Tekinler Doğal Yoğurta; Kefil Verebilecek Şoför Aranmaktadır...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Bumarket

GECE SEBZE HALİNE GİDECEK, ÜMRANİYE ÇAKMAK , İSTİKLAL , ATAKENT VEYA NAMIK KEMAL MAH VEYA INKILAP MAH. ACİVARINDA OTURAN SİGARA KULLANMAYAN, E SINIFI EHLİYETLİ HERHANGİ BİR FİRMADA EN AZ 2 YIL VEYA ÜZERİ ÇALIŞMIŞ REFERANS VEREBİLECEK 25 YAŞ ÜZERİ SERVİS ŞOFÖRÜ ALINACAKTIR. ..

İstanbul Avrupa / Tümü FİRMA ADI GİZLİ

Gıda sektöründe öncü kuruluşumuzun İstanbul (Avrupa) bölgesinde görevlendirilmek üzere Dağıtım Şoförü aranmaktadır: • En az lise mezunu, • 35 yaşını aşmamış, • Aktif araç kullanabilen, • SRC ve Psikoteknik Belgelerine sahip, • Gerektiğinde araç yüklemesine deste..

İstanbul Avrupa / Güngören Türkollar Tekstil

Güngören sanayi mahallesinde bulunan, kumaş imalat ve satışı yapılan fabrikamızda çalışmak üzere, kumaş indir- bindir işlerine yardım edecek, SRC belgesi olan ŞOFÖR aranmaktadır...

Esenboğa Havaalanı girişinde olan Açık Otoparkımızda servis şoförü olarak çalışacak B Sınıfı ehliyet sahibi çalışma arkadaşları aramaktayız. Çalışma alanına yakınlığından dolayı Saray köy, Çubuk, Akyurt civarı ve Pursaklar Bölgesinden yapılan başvurular Tercih nedenidir...

İstanbul Avrupa / Avcılar Tavada Tavuk

Src4 ü olan soğuk ürün sevkiyatı yapabilecek Aranan Nitelikler Hijyene ve kişisel bakımına özen gösteren, Dinamik ve sorumluluk sahibi, Avrupa Yakasında ikamet eden, Hijyen kurallarını bilen ve uygulayan,..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Yağmur Erikli Su

ÇEKMEKÖY VE SANCAKTEPE BÖLGESİNDE ÇALIŞACAK ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ DAĞITIM ELEMANI ALINACAKTIR maaş 1400 tl..