Şoför İş İlanları

Pozisyon: Şoför
İstanbul Avrupa / Arnavutköy Özkaynak Nakliyat

ŞEHİR İÇİ NAKLİYE İŞİNDE ÇALIŞMAK ÜZERE TECRÜBELİ KAMYON VE ORTA KAMYON ŞÖFÖR LERİ ALINACAKTIR . E SINIF EHLİYETLİ SRC BELGELİ OLMASI GEREKLİ KİŞLERİN ARNAVUTKÖY VE HADIMKÖY DE İKAMET ETMELERİ GEREKMEKTEDİR YOĞUNLUKTAN DOLAYI İNCELEME YAPAMIYORUM LÜTFEN ARAYINIZ...

İstanbul Anadolu / Kadıköy ÖZEL İSTANBUL MEDİPOL HASTANESİ

Türkiye’de sağlık sektöründe başarılı bir geçmişe sahip Medipol Sağlık Grubu’nun Kadıköy’de hizmet veren Medipol Hastanesi’nde görevlendirilmek üzere; • Aynı pozisyonda ve hastane ortamında en az 2 yıl çalışmış, • B sınıfı sürücü belgesine sahip, • Aktif olarak araç kullanab..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Tatlı Meyve

Tatlı Meyve firmasının aktif ilanlarına veya diğer Şöför ilanlarına göz atabilirsiniz.Tatlı Meyve Şöför ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Nazar Et

Nazar Et firmasının aktif ilanlarına veya diğer Şoför ilanlarına göz atabilirsiniz.Nazar Et Şoför ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Aslanlar Ayakkabı

Aslanlar Ayakkabı firmasının aktif ilanlarına veya diğer Şoför ilanlarına göz atabilirsiniz.Aslanlar Ayakkabı Şoför ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Avrupa / Avcılar Tavada Tavuk

Tavada Tavuk firmasının aktif ilanlarına veya diğer Kasap ilanlarına göz atabilirsiniz.Tavada Tavuk Kasap ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Playback Music

Playback Music firmasının aktif ilanlarına veya diğer Şoför ilanlarına göz atabilirsiniz.Playback Music Şoför ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İzmir / Konak Batı Lastik A. Ş.

LASTİK FİRMASINDA ÇALIŞACAK ASKERLİĞİNİ TAMAMLAMIŞ, LASTİK SÖKME - TAKMA - ROT-BALANS - JANT TORNA İŞİNDE TECRÜBELİ VEYA YETİŞTİRİLMEK ÜZERE ELEMANLAR ALINACAKTIR...

İstanbul Avrupa / Zeytinburnu Kumruoğlu Umumi Nakliyat

ŞİRKETİMİZİN TUZLA VE ZEYTİNBURNU ŞUBELERİNE ŞEHİR İÇİ MALZEME DAĞITIMI VE TOPLANMASI İÇİN ŞÖFÖR İHTİYACIMIZ VARDIR İŞ YERİMİZE YAKIN BÖLGEDE İKAMET EDEN ARKADAŞLAR TERCİHİMİZDİR..

Manisa / Salihli Limanlı Lojistik Hizmetleri

Limanlı Lojistik Hizmetleri firmasının aktif ilanlarına veya diğer Tır Şoförü ilanlarına göz atabilirsiniz.Limanlı Lojistik Hizmetleri Tır Şoförü ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..