Stajyer İş İlanları

Pozisyon: Stajyer
İstanbul Avrupa / Bağcılar Halımod

Halı&Kilim ve Mağazacılık sektöründe faaliyet gösteren Halımod , Myhome , Hadeks Şirketler Grubunu'nun Merkez Masko'da bulunan e-ticaret departmanında görev alacak, e-ticaret sitemiz için kategori yönetimi yapabilecek çalışma arkadaşı aramaktayız. İkna kabiliyet yüksek,..

İstanbul Anadolu / Sultanbeyli Doğuş Yapı

Aranan Nitelikler; Kapı imalatı yapan Sultanbeyli'deki firmamızda çalışacak; - İmalat anlamında kendini geliştirmek isteyen, - İŞKUR desteğinden faydalanabilen - Stajyer öğrenciler alınacaktır. - CV gönderebilir ya da telefonla randevu alabilirsiniz. Çalışma saa..

İstanbul Avrupa / Şişli Nuist Giyim

Tekstil sektörüne yakın bir alanda üniversiteden yeni mezun bir elemanı yetiştirmek üzere istihdam etmek istiyoruz. İngilizce bilmesi şartımız var...

İstanbul Avrupa / Esenler Creative Mali Müşavirlik

GENEL NİTELİKLER Bilgisayar Kullanma Bilgisi: Muhasebe programı (Fatura Stok irs modülleri). Güngören ve Çevresinde İkamet eden, Takım Çalışmasına Yatkın. Yeni görevler üstlenmeye açık. İleri derecede yazılı ve sözlü iletişim kurabilen. Görevlerini hatasız ..

Denizbank,Finansbank ve TEB ortaklığında kurulan Bantaş, Değerli Kargo Lojistik ve Güvenlik Hizmetleri alanında faaliyet göstermektedir.5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetleri'ne dair kanun çerçevesinde banka ve kurumlara nakit taşıma,işleme,saklama,ATM nakit desteği ve ATM birinci seviye banka hizmetl..

İzmir Kemalpaşa' da bulunan Lojistik Depomuzda yaz dönemi için Stajyer alımı yapılacaktır. * üniversitelerin Lojistik bölümünde okuyan, * yaz dönemi için staj yapması gereken,..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Ortak Akıl Yönetim Danışmanlık

İnsan Kaynakları Departmanımız da değerlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklere uygun,"İnsan Kaynakları Stajyer" pozisyonunda çalışabilecek ekip arkadaşı aramaktayız. 1-Üniversitelerin İnsan Kaynakları, ÇEKO, İşletme, İktisat, Psikoloji, Sosyoloji gibi bölümlerinde öğrenimine devam eden..

İstanbul Avrupa / Eyüp Comdata Türkiye

Çağrı Merkezi sektörünün öncü firmalarından Callus bünyesinde staj yapmak üzere; Liselerin ilgili bölümlerinde son sınıf öğrencisi olan, Uzun dönem staj zorunluluğu bulunan, Okul döneminde haftanın 3 günü stajına devam edebilecek, MSOffice programlarına hakim, İletişim ..

Antalya / Muratpaşa Aktaşoğlu Mücevherat

Dreamweaver, Photoshop kullanmayı bilen Yazılım, tasarım, sosyal medya reklamcılık üzerine çalışabilecek ekip arkadaşları aramaktayız...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Odak Bilgiislem

Firmamızda çalışacak bayan bilgi işlem stajyeri alınacaktır...