Stajyer İş İlanları

Pozisyon: Stajyer
İstanbul Avrupa / Bakırköy Abacı Giyim

TEKSTİLDE KUR ÇALIŞMASINI BİLEN , TİCARİ PROGRAM OLARAK SENTEZ VE NEBİM PROGRAMLARINI KULLANABİLEN , RESMİ MUHASEBEYİ TUTABİLECEK , FİNANS İŞLEMLERİNİ YAPABİLECEK , İNSAN KAYNAKLARI BİLGİSİNE SAHİP , CARİ MUTABAKATA HAKİM TAKIM ÇALIŞMASINA UYGUN SORUMLULUK ALABİLECEK ARKADASLAR ARIYORUZ ...

İstanbul Avrupa / Kağıthane Nehirce İnsan Kaynakları Ve Otomasyon

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren,Çağlayandaki ofisimizde görevlendirilmek üzere; Stajyer aranmaktadır. Ön lisans veya Lisans öğrenimine devam eden, Özellikle İnsan Kaynakları , Halkla İlişkiler ve Büro Yönetimi bölümlerinde eğitim gören Zorunlu stajı bulunan Enerjis..

İstanbul Anadolu / Üsküdar Net Danışmanlık

Üsküdar Altunizade'deki ofisimiz bünyesinde İŞKUR İşbaşı Eğitim Programı kapsamında İnsan Kaynakları alanında yetiştirilmek üzere STAJYER arayışımız bulunmaktadır...

İstanbul Anadolu / Kadıköy Tarhan Bera Otomotiv

YETİŞTİRİLMEK ÜZERE, Şirket bünyemizde; aşağıda belirtilen departmanlarda görev alabilecek, stajyer şartlarında çalışacak, üniversite ve lise stajyeri alınacaktır. İLGİLİ BÖLÜMLER -Ofis içi ve Saha Satış-Pazarlama -Turizm ve Otelcilik -Dış Ticaret -B..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Donanım Grup

BAKIRKÖYDEKİ REKLAM FİRMAMIZ REFİK REKLAM, EĞİTİM FİRMAMIZ DONANIM VIP VE ORGANİZASYON FİRMAMIZA GÜNDE1KONU İÇİN ÇEŞİTLİ BÖLÜMLERE STAJYER ÖĞRENCİLER ALINACAKTIR ÇALIŞMA SAATLERİ: 08.30 - 18.30..

İstanbul Avrupa / Sultangazi Özgel Patent

Marka, Patent tescil ofisinde çalışacak; Erkek-17-25 yaş arası, Lise okuyan, mezun, önlisans okuyan/mezun,..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Sunny Elektronik

Elektronik sektöründe 1979 yılından bu yana faaliyetlerini sürdüren Atmaca Elektronik, Sunny markasıyla televizyon ve uydu alıcı üretimi gerçekleştirerek Türkiye’nin 3. büyük elektronik üreticisi olmuştur. Yüksek teknolojiye sahip üretim tesisleri 110.000m2 kapalı alanda İstanbul Esenyurt’da faaliye..

İstanbul Avrupa / Bakırköy ATATÜRK HAVALİMANI TAV GÜVENLİK

TAV ÖZEL GÜVENLİK HİZMETLERİ Atatürk Havalimanı'nda bulunan Genel Müdürlüğümüz^de Resebsiyonist olarak görev alacak, zorunlu lise stajyeri arayışımız vardır. - Meslek lisesinde okuyan - Zorunlu lise stajı bulunan - 8 saat çalışabilecek (08:00-17:00 arasında)..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Estetikmed Saç Ekimi Ve Estetik Cerrahi

ESTETİKMED şubelerinde görevlendirilmek üzere; * İş disiplini ve sorumluluk sahibi * Dış görünümüne özen gösteren, bakımlı, güler yüzlü * Ekip çalışmasına yatkın * Kendine güvenen * İletişim becerileri kuvvetli * Hasta ve ..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Vega Sigorta Aracılık Hizmetleri

ÜNİVERSİTE STAJYERİ İŞ HAYATINA ATILMADAN ÖNCE İYİ BİR PROVA YAPMAYA HAZIR MISINIZ? Hazırım diyorsanız; Vega Sigorta’da staj yapacak dinamik ve öğrenmeye istekli genç yetenekler arıyoruz. •Üniversitelerin Bankacılık ve Sigortacılık bölümünde 2. 3. ve 4. sınıfl..