Takım Lideri İş İlanları

Pozisyon: Takım Lideri
İstanbul Avrupa / Tümü Garanti Grup

Garanti Grup firmasının aktif ilanlarına veya diğer Çağrı Merkezi Takım Lideri ilanlarına göz atabilirsiniz.Garanti Grup Çağrı Merkezi Takım Lideri ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Isparta / Merkez ebebek

GENEL NİTELİKLER ebebek'in Isparta Centrum Garden Avm'de yeni açılacak Mağaza'sında görevlendirilmek üzere 'Takım Liderleri' arıyoruz. Minimum lise mezunu, tercihen üniversite veya yüksekokul mezunu Perakende mağazacılıkta (tercihen bebek mağazacılığında) en az 1 yıl ..

Aydın / Merkez ebebek

GENEL NİTELİKLER ebebek'in Aydın Cadde'de bulunan mağazasında görevlendirilmek üzere 'Takım Liderleri' arıyoruz. Minimum lise mezunu, tercihen üniversite veya yüksekokul mezunu Perakende mağazacılıkta (tercihen bebek mağazacılığında) en az 1 yıl yöneticilik tecrübesi ..

Tokat / Merkez ebebek

Ebebek firmasının aktif ilanlarına veya diğer Takım Lideri / Tokat Novada ilanlarına göz atabilirsiniz.Ebebek Takım Lideri / Tokat Novada ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü ebebek

Ebebek firmasının aktif ilanlarına veya diğer Takım Lideri / Perlavista Avm ilanlarına göz atabilirsiniz.Ebebek Takım Lideri / Perlavista Avm ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Kocaeli / Çayırova CPS PRESSFORM

- Teknik Lise, tercihen MYO mezunu, - Takipçi ve organizasyon yeteneği olan, - Transfer ve Progresif pres kullanımı ile ilgili tecrübesi olan Üretim Takım Liderleri aranmaktadır...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Aras Endüstriyel Kontrol Mühendislik

Firmamız proses kontrol sistemleri konusunda uzman olup , uzun yıllardır başarıyla anahtar teslimi otomasyon projeleri gerçekleştirmektedir. Bünyemizde Proje Sorumlusu olarak görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklere sahip arkadaşlar arıyoruz; -Projelerin yazılım, tes..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Çamlıca Metal Ambalaj

Çamlıca Metal Ambalaj firmasının aktif ilanlarına veya diğer Planlama Uzmanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Çamlıca Metal Ambalaj Planlama Uzmanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Türkiye Geneli / Tüm ilçeler Reform Research Araştırma Ve Danışmanlık

TECRÜBELİ DEŞİFRE UZMANI * TECRÜBELİ ADAYLARIN ÖN YAZILARINDA BELİRTMESİ ÖNEMLE RİCA OLUNUR * 10 PARMAK KLAVYE KULLANABİLEN *EVİNDEN YA DA OFİSİMİZDEN ÇALIŞABİLECEK *DİKKATLİ, TİTİZ VE SORUMLULUK SAHİBİ *DÜZENLİ İNTERNET ERİŞİMİNE SAHİP FREELANCE ÇALIŞMA ARKA..

Türkiye Geneli / Tüm ilçeler MENTAL DANIŞMANLIK

Mental Danışmanlık firmasının aktif ilanlarına veya diğer Saha Şefi ilanlarına göz atabilirsiniz.Mental Danışmanlık Saha Şefi ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..